Pagina principala > Articole > HAMMOND > Carcase și accesorii

Transformatoare audio Hammond de calitate superioară

Avantaje / Caracteristici:

  1. înaltă calitate
  2. răspuns echilibrat al frecvenței
  3. pierdere redusă la inserție

Compania Hammond Manufacturing vă este probabil familiară în domeniul carcaselor de aluminiu și de plastic de înaltă calitate. Dar Hammond Manufacturing produce și o gamă largă de transformatoare audio, bobine și transformatoare lampă.

Transformatoarele audio sunt mai ales cunoscute celor care lucrează cu aparatură profesională de sunet, microfoane și amplificatoare lampă high-end. O funcție principală a transformatoarelor în dispozitive audio este mai presus de toate potrivirea impedanței. Diversele surse de semnale audio, cum ar fi de exemplu microfoanele, au o impedanță diferită de cea necesară pentru transmiterea semnalului în continuare. Firește, fără conversia impedanței, o conectare directă la un lanț de transmisie ar putea duce la o schimbare semnificativă a nivelului de semnal, în plus fiind dependentă de frecvență, cu o rezistență scazută la interferență, sau cu o suprasarcină a unui faze finale (la un amplificator cu lampă). In același timp, transformatoarele asigură o disjuncție galvanică, astfel încât utilizarea lor este adesea convenabilă și din motive de siguranță.

Hammond Manufacturing are o îndelungată experiență în proiectarea și producerea de transformatoare audio. Intr-un portofoliu de producție putem găsi diferite serii, de la cele simple până la seriile de top cu bandă largă, cum ar fi, de exemplu, seria 850A cu un răspuns de frecvență de +/- 0,5 dB de la 20 Hz la 20 KHz. Un alt grup de componente constă din transformatoare cu lampă. Aici putem găsi transformatoarele de ieșire, transformatoarele de alimentare, bobinele, dar și drivere și multe componente de construcție.


In cazul în care vă interesează vreo componentă din portofoliul Hammond, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Data publicarii 05.04.2012
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1065
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații