Afla mai multe despre componente în Workshop-urile Pizza

Dezvoltatori, atenție! Nu încercați să deslușiți aplicațiile singuri. Haideți să încercăm să programăm și să proiectăm aplicații pentru module îndrumați direct de specialiștii producătorilor.
In virtutea conceptului „SOS“ – Supplier of Solutions [Furnizor de Soluții], vă vom furniza nu doar componente, ci și o instruire tehnică practică ca o plus valoare a activității dumneavoastră.

Workshop-uri în desfășurare

Vă mulțumim pentru interesul manifestat. Așteptam cu nerăbdare să ne întâlnim la unul din workshop-urile noastre.

Vă vom informa cu privire la data și locul exact de desfășurare.

Dar vă puteți deja pre-înscrie!


Webinarii

Ce înseamnă Pizza Workshop?
Pizza workshop este un program de instruire tematic unde puteți afla mai multe despre proprietățile practice ale diverselor componente și module și unde puteți obține informații direct de la producători. Aflați cum să utilizați produsele în modul cel mai optim, încercându-le chiar dumneavoastră în timpul atelierelor pe diferitele module.

De ce Pizza Workshop?
Dintr-un simplu motiv. Dorim să venim în sprijinul dumneavoastră Astfel, aceste workshop-uri se vor desfășura într-o atmosferă confortabilă și relaxată. Vor predomina ținutele casual, dezbaterile deschise în locul unui prânz formal cu pizza și băuturi răcoritoare....

Ce trebuie să fac să mă înscriu la un Pizza workshop?
Vă puteți înscrie completând formularul on-line.
Programul exact al atelierelor cu informațiile detaliate vă stau la dispoziție pe site-ul nostru de internet.
Atenție! Numărul participanților la un atelier este întotdeauna limitat.

Workshop-uri recente

Dezvoltatori europeni proiectau dispozitive GSM / GPRS / GPS


Quectel și modulul M66 au constituit subiectul de discuție al dezvoltatorilor din 4 țări europene la mijlocul lunii mai.
2015.05.28.Ați încercat comunicarea Serial la Ethernet?


Mai mult de 50 de dezvoltatori au testat module WIZnet în timpul Pizza atelierelor din Brno, Bratislava și Budapesta.
2015.09.29.Știți deja cum să comunicați cu xPico WiFi?


Mai mult de 50 de dezvoltatori din Ungaria, Cehia, Slovacia și Polonia o fac deja datorită Pizzaworskop-urilor cu Lantronix.
2015.11.02.Ce au în comun numerele 4, 7, 20 ș i 68?


Numitorul comun al acestor numere, aparent fără legătură, este Pizzaworkshop Quectel. 68 de dezvoltatori din cele 4 țări s-au întâlnit cu reprezentanții Quectel în 7 oraș e pentru a avea o pregatire „practic㓠cu modulele EC20 LTE.
2016.05.19.
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații