Pagina principala > Articole > ACCUCELL > Neclasificate

Încărcați bateriile RAM care respectă standardele de mediu

Avantaje / Caracteristici:

  1. Încărca baterii RAM și NiMH/ NiCd
  2. Control separat al fiecărui canal
  3. Posibilitatea de a încărca baterii 1-4 AA/AAA
  4. Curent de încărcare 155-195mA (AA)/ 70-100mA (AAA)
  5. Durata de încărcare 2-12 ore
  6. Protecție împotriva suprasarcinilor și polarității greșite
  7. Recunoașterea bateriilor defecte

Cu noile încărcătoare Accucell Alpha 100 și Alpha 200 nu vă veți mai face griji pentru tipul de baterii pe care doriți să le utilizați.

Bateriile RAM (baterii reîncărcabile alcaline cu mangan) au câștigat deja popularitate întrucât respectă prevederile de mediu, au o tensiune ideală de circa 1.5V și un grad de auto-descărcare foarte scăzut. Sunt în principal potrivite pentru dispozitivele cu un consum de energie scăzut spre mediu. Pentru a le menține proprietățile pentru un timp mai îndelungat, nu trebuie decât să evitați o descărcare sub 0.9V, curenții înalți de descărcare și încărcare și să respectați caracteristicile de încărcare cu o limitare a curentului și o tensiune maximă de 1.65V / celulă.

Încărcătoarele Alpha 100 și Alpha 200 controlate prin noul microprocesor controlează fiecare canal separat, astfel permițându-vă să încărcați orice număr de baterii de la 1 la 4 bucăți. Sunt proiectate pentru a respecta un curs optim de încărcare pentru acumulatoarele RAM, ceea ce se reflecta și în curentul de încărcare de 155-195mA x4 (AA) și respectiv 70-100mA x4 (AAA).). Încărcarea celulelor comune RAM durează aproximativ 2-12 ore, în funcție de capacitatea și nivelul de descărcare.

Noile încărcătoare vă oferă încă un bonus – pot încărca celulele NiMH și NiCd deoarece pot recunoaște tipul (chimia) unei baterii introduse (din curba de tensiune la încărcare), adaptând în mod corespunzător cursul de încărcare.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Data publicarii 23.07.2012
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1135
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații