Pagina principala > Articole > FTDI > Semiconductoare

Dispozitivele FTDI USB vorbesc și pe limbajul Raspberry Pi

Compania FTDI a scos pe piață driverele de la procesoarele ARM compilate pentru Linux, permițând accesarea dispozitivelor FTDI USB si extinzând porturile I/O în diverse aplicații cu procesoare ARM.

Driverele FTDI existente pentru diverse arhitecturi de procesoare si sisteme de operare au extins posibilitățile unei implementări simple a interfeței USB cu dispozitivele FTDI la diverse dispozitive, inclusiv popularul Raspberry Pi. Noile drivere D2xx de la Linux sunt compatibile cu toate procesoarele ARM, suportând setul de instrucțiuni V5.
Le puteți descărca gratuit de pe: http://www.ftdichip.com/Drivers/D2XX.htm.

Procesoarele ARM ce oferă o putere ridicată de calcul menținând în același timp un consum scăzut de energie, sunt probabil alegerea cea mai frecventă pentru aplicațiile multimedia si pentru cele cu transfer mare de date. De aceea, dacă aveți o aplicație cu procesoare ARM sau dezvoltați una, veți aprecia si ușurința cu care puteți adăuga o interfața USB într-un dispozitiv țintă.

Dacă sunteți interesați de orice produs FTDI vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Data publicarii 22.08.2012
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1153
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații