Pagina principala > Articole > QUECTEL > Module de comunicații

Kitul EVB Quectel L16 și-a găsit proprietarul

Competiția cu șansa de a câștiga kitul EVB a fost apreciată prin numărul mare de participanți. Peste 100 din dumneavoastră, cititorii noștri, ne-ați trimis răspunsul corect.

In articolul recent, Quectel L16 – O localizare mai exactă cu un număr dublu de sateliți, v-am oferit șansa de a câștiga un kit complet de dezvoltare cu modulul Quectel L16, răspunzând corect la următoarea întrebare:

„Ce anume îi permite modulului L16 să ofere o captare rapidă (prima fixare) și o localizare mai fiabilă și mai precisă?”.

Majoritatea absolută dintre voi a răspuns corect - este vorba de capacitatea modulului L16 de a primi si procesa semnale de la 2 sisteme – GPS și GLONASS.

Din cei peste 100 de participanți, câștigătorul a fost tras la sorți. Câștigătorul este Petr Weinhauer, PREME, s.r.o. (Cehia). Felicitări câștigătorului și mulțumiri participanților!

Data publicarii 22.01.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1238
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații