Pagina principala > Articole > WAGO > Electromechanical components

13 dintre dvs. vor testa avantajele practice ale blocului de conexiuni Wago TopJob S

În zilele imediat următoare, câștigătorii vor primi un bloc de conexiuni tripolar de probă, cu caracteristici de top și montare pe șină DIN.

În ciuda faptului că blocurile de conexiuni cu montare pe șină DIN nu sunt necesare, ca să spunem așa, la “orice” dispozitiv, ne-ați surprins prin participarea la concursul pe care l-am publicat recent în articolul Wago TOPJOB ź S – standardul de astăzi al instalațiilor? cu întrebarea de concurs “Ce instrument este necesar pentru instalarea de conductoare masive în blocurile de conexiuni TOPJOB S?“, deoarece toți ați răspuns corect – nu este necesar nici un instrument.

Vă mulțumim pentru participare! Din aproximativ 60 de participanți, câștigătorii blocului de conexiuni Wago 2003-6641 sunt următorii:

Libor Veselę (CZ)
Petr Hladkę (CZ)
Klaus Büttner (DE)
Galántay Gáborné (HU)
Hanák Péter (HU)
Ignácz János (HU)
Sándor László (HU)
Dávid Goliᚠ(SK)
Peter Èuèka (SK)
Tížik Jaroslav (SK)
Ing. Rastislav Ïurica (SK)
Róbert Sloboda (SK)
Ing. Marinel Maican (RO)


Data publicarii 04.03.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1258
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații