Pagina principala > Articole > YAGEO > Neclasificate

Marcajul rezistoarelor cu montare pe suprafață (SMD) va fi de domeniul trecutului?

Firma YAGEO și-a anunțat intenția de a îndepărta marcajul rezistoarelor cip RC/AC 0603,0805,1206 SMD de la 1 iulie 2013.

Aceasta înseamnă că situația cu marcajul rezistoarelor cip (0603/0805/1206) în curând va fi similară condensatoarelor cip - adică fără marcaj la partea de sus a componentei. Motivul acestei măsuri este acela de a reduce întrebuințările chimice inutile, în scopul protejării mediului.
Firește, pentru a identifica valoarea produsului în ceea ce privește rezistența, fiecare bobină în parte va fi etichetată cu toate datele relevante existente. Performanța, caracteristicile, specificațiile și procesul de fabricație pentru aceste rezistoare vor fi aceleași. Așadar, eliminarea marcajului de la partea de sus a produsului propriu-zis nu are impact asupra funcționalității și fiabilității produsului. Ambele tipuri de produse, cele cu marcaj și cele fără marcaj, vor coexista o scurtă perioadă, pe măsură ce liniile de producție se vor schimba.

Informații detaliate : Yageo - Eliminarea marcajului la RC/AC 0603/0805/1206.



Data publicarii 12.03.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1265
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații