Pagina principala > Articole > TRACOPOWER > Managementul surselor de tensiue

Traco TSR-1 gratuit! Sunteți unul dintre câștigători?

20 dintre dumneavoastră care au participat la concursul nostru recent vor putea în curând încerca gratuit aceste minunate regulatoare cu comutare.

In mod evident, regulatoarele cu comutare reprezintă un înlocuitor eficient pentru stabilizatoarele lineare. Aceasta se reflectă în interesul dumneavoastră și în participarea record la concursul publicat în articolul - Încercați înlocuitorul eficient pentru regulatoarele standard 78xx. 504 dintre cititorii noștri ne-au trimis răspunsurile lor la întrebarea puțin „insidioasă”- Ce conductor este necesar pentru o bună funcționare a TSR-1?

Răspunsul corect este că TSR-1 este o soluție completă ce include un inductor, și astfel nu are nevoie de un inductor-bobină pentru a funcționa corespunzător. Majoritatea dintre dumneavoastră ați răspuns corect dar mulți au răspuns ca un inductor 8,2 uH este necesar. Acceptam că, așa cum a fost formulată, întrebarea putea fi înțeleasă și în sensul următor: „Ce trebuie făcut ca TSR-1 să întrunească cerințele EN 55022 clasa A?” (când este necesar să adăugam un filtru Pi cu o bobină de 8,2uH și două condensatoare), și prin urmare am inclus toți participanții la tragerea la sorți.

Vă mulțumim pentru participare. Câștigătorii regulatoarelor Traco TSR-1 sunt:

Beck János (HU)
Ing. Dlugoš Alojz (SK)
Ing. Pavol Zuskáè (SK)
Kónya László (HU)
Boris Letocha (CZ)
Jaroslav Kvíz (CZ)
Polgár Zsolt (HU)
Ladislav Toldy (SK)
Ing. Boris Klusmeyer (DE)
Bogdan Argatu (RO)
Ivan Doležal (CZ)
Jaroslav Èechák (CZ)
Ing. Filip Šanìk (CZ)
Milan Sihelskę (SK)
Pavol Paraliè (SK)
František Kefurt (CZ)
Petr Sedláèek (CZ)
Bartłomiej Szczygieł (PL)
Œubomír Bobák (SK)
Miroslav MotęŸ (SK)

Data publicarii 12.04.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1283
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații