Pagina principala > Articole > VOIPAC > Embedded Systems

Fiți la curent cu noile dezvoltări rapide

Mulți dintre dumneavoastră au avut ocazia de a vedea diferența aplicațiilor de dezvoltare pe microprocesoare cu un cip și pe dispozitive integrate pe durata Workshop-ului Pizza din luna aprilie.

Sfârțitul lunii aprilie a fost dedicat Voipac și pizza. Din 23 aprilie v-am vizitat în Brno, Trenèín, Budapest și Košice. In aceste orațe v-ați putut familiariza cu arhitectura sistemului cu procesor ARM 9 și sistem de operare Linux și să învățați să conectați mediul de dezvoltare Qt la modulele Voipac.

Mulți dintre dumneavoastră au apreciat contribuția acestui workshop practic. Interesul manifestat față de workshop-ul Pizza s-a apropiat de recordul înregistrat. In toate cele patru orațe, locurile disponibile au fost în întregime ocupate și grație interesului dumneavoastră am mai adăugat unul în data de 21.5.2013 și 22.5.2013.

Puteți afla mai multe detalii despre acest workshop din comentariile și fotografiile participanților ... :-)


Observațiile dumneavoastră :

Orientați fiind spre necesitățile clienților noțtri, încercam să ne dezvoltam iar acest workshop a fost de mare ajutor.
Ing. Petr Kouba, AKI ELECTRONIC spol. s r.o.

Ne-am gândit la un dispozitiv similar de ceva vreme și asta m-a asigurat că aceasta este soluția cea bună.
Pavel Kvaltin, Bartech s.r.o.

Această soluție este ca și cum ți-ai da bicicleta pe o mațină.
Participant anonim :)

Data publicarii 14.05.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1312
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații