Pagina principala > Articole > QUECTEL > Module de comunicații

Cu noul instrument SW Quectel QNavigator puteți dezvolta dispozitive GSM chiar și mai rapide

Cu modulele GSM QUECTEL puteți începe să lucrați chiar și fără a cunoaște comenzile AT. Descărcați gratuit QNavigator QUECTEL.

Pentru o evaluare rapidă a modulelor GSM, compania QUECTEL a dezvoltat un instrument de software foarte util numit "QNavigator", care permite o pornire rapidă a dezvoltării cu module GSM QUECTEL. Poate că cel mai mare avantaj este faptul că QNavigator poate fi folosit chiar și fără cunoașterea comenzilor AT (folosite pentru a controla modulele GSM). Printre principalele funcții ale acestui instrument se numără secțiunile SMS, Voice Call, TCP/UDP, PPP si AT Command (querrry and testing). De asemenea, este capabil să efectueze o testare "sub presiune" a succesiunii de comenzi AT într-o parte numită QCOM. În secțiunea de comenzi AT veți găsi, de asemenea, o descriere completă a tuturor comenzilor AT, inclusiv sintaxa lor.

QNavigator funcționează cu orice kit de dezvoltare Quectel. Un pachet complet arhivat, cu un program și un ghid de utilizare poate fi descărcat de aici.

O altă informație plăcută este aceea că societatea Quectel și-a îmbunătățit substanțial website-ul www.quectel.com, unde acum este posibil, de exemplu, în centrul de descărcări să găsiți cu ușurință diverse specificații tehnice, note de cerere și alte documente pentru susținerea dezvoltării.

În cazul în care sunteți interesați de oricare din modulele QUECTEL, vă rugăm să ne contactați pe adresa info@soselectronic.com.

Data publicarii 10.06.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1329
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații