Pagina principala > Articole > 4D SYSTEMS > Neclasificate

Webinar SOS – Cum să programezi grafica afițajelor 4D Systems în doar câteva minute


Vă puteți deja înregistra pentru următoarele webinare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Mai multe informații despre webinarele prezente pot fi găsite la www.soselectronic.ro/webinar.

86 de participanți au asistat la demonstrații în timp real ale programării afițajelor 4D Systems.

Afițajele 4D Systems sunt extrem de uțor de utilizat, deci nu trebuie să fiți un expert. Ați avut ocazia de a afla mai multe despre ele pe durata webinar-ului SOSdedicat afițajelor 4D Systems. Acest webinar v-a informat despre:

 • Avantajele modulelor si afițajelor 4D Systems,
 • Medii de dezvoltare,
 • Procesul unic de dezvoltare.

  Dezvoltatorii au apreciat demonstrațiile practice de programare întrucât e mai bine să vezi odată decât să auzi de 100 de ori.
  Printre participanții care au depus chestionarul, am extras un nou proprietar al cablului de programare. Câțtigătorul este Dl. Kamil Palèo, PALCO IT, s.r.o.

  Felicitări câțtigătorului. Vă puteți deja înregistra pentru următoarele webinare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Mai multe informații despre webinarele prezente pot fi găsite la www.soselectronic.ro/webinar.

  Puteți vizualiza online întreaga prezentare din cadrul webinarului 4D Systems

  Data publicarii 25.06.2013
  Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1344
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații