Pagina principala > Articole > APACER > Embedded Systems

A șasea generație a cardurilor Apacer CF atinge aproape viteza SATA

Avantaje / Caracteristici:

 1. Carduri de memorie CF ce întrunesc CFA 6.0
 2. PIO6, multiword DMA4, Ultra DMA6, PCMCIA UDMA 5
 3. Capacități de 12, 32, 64 GB și 128 GB
 4. Citire / scriere cu o viteză de până la 115/80 MB/ sec
 5. Algoritmi avansați pentru utilizarea blocurilor egale
 6. BCH ECC ȋncorporat capabil să repare până la 72 biți/1kB
 7. Disponibil ca SLC și MLC
 8. Detector ȋncorporat de tensiune
 9. Managementul puterii
 10. Tensiune de alimentare de 3,3 sau 5V
 11. Conector standard 50 pini

Dacă aveți nevoie de un dispozitiv fiabil și rapid de stocare a datelor, atunci nu trebuie să ignorați seria Apacer CF6.

Printre dispozitivele de stocare, cardurile CF (CompactFlash) sunt foarte populare pentru dispozitivele integrate în domenii cum ar fi cel medical, militar, jocuri, automobil și aplicații POS datorită rentabilității, fiabilității și stabilității lor. Ultima generație Apacer a cardurilor de memorie CF, Cardurile Industriale CF6, sporește semnificativ eficiența transmiterii de până la 115/80 MB/ secundă, atingând viteza interfeței SATA, în comparație cu predecesorii lor. Noua serie extinde considerabil și capacitatea cardurilor de până la 128GB, transformând-o în cea mai bună alegere pentru stocarea industrială pe calculator și automată.

Cardul de memorie Apacer din seria CF6 este disponibil în capacități de la 16GB la 64GB într-un cip SLC fiabil și extrem de competitiv și în capacități de la 8GB la 128GB cu cipul MLC la preț redus. Ambele serii de produse operează stabil în medii de temperatură industrială (-40°C - 85°C), permițându-i sistemului să acceseze datele fiabil chiar și la temperaturi extrem de ridicate sau de scăzute, ceea ce garantează durata de viață a produselor. In plus, pentru a spori acuratețea datelor, cardurile industriale Apacer CF6 suportă și funcția 72-biți ECC, funcția de egalizare a uzurii și S.M.A.R.T. (Tehnologie de Auto-monitorizare, Analiză și Raportare), toate acestea mărind substanțial fiabilitatea produsului.

In privința securității datelor, cardurile industriale Apacer CF6 din Seria Premium vin cu o funcție opțională de Protecție a Scrierii (seria Premium). Aceste carduri de memorie CF sunt prevăzute cu un Comutator de Blocare situat în partea de jos, permițând clienților să blocheze cardurile de memorie CF înainte de livrarea sistemului. Utilizatorii nu pot decât citi datele, eliminând astfel riscul ștergerii accidentale a datelor cauzată de utilizarea neglijentă și protejând datele confidențiale împotriva modificării nedorite. Apacer oferă și alte serii de Carduri industriale Compact Flash (seriile CF3 și CF5), și acestea adaptate pentru o varietate de aplicații și cerințe ale clienților.

Dacă sunteți interesați în oricare din produsele Apacer, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.


Data publicarii 08.10.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1398
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații