Pagina principala > Articole > SENSIRION > Semiconductoare

Webinarul SOS: Măsurare simplă și precisă a umidității și a temperaturii cu senzorii Sensirion


Programul webinar-ului:
  • Despre fizica umidității
  • Portofoliul de senzori de umiditate Sensirion
  • Ce este și ce nu este posibil în măsurarea umidității
  • Tehnologii unice de măsurare a umidității de pe piață
  • Exemple de aplicații

Vă puteți deja înregistra pentru următoarele webinare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Mai multe informații despre webinarele prezente pot fi găsite la www.soselectronic.ro/webinar.

V-am pregătit următoarea serie de webinare SOS. De data aceasta este vorba de facilitatea măsurării umidității și temperaturii cu ajutorul senzorilor Sensirion.

Senzorii Sensirion – soluție calibrat㠄all in one” pentru măsurarea temperaturii și a umidității. Pe durata seriei de webinare regulate, ați avut ocazia de a afla mai multe despre ceea ce oferă acețti senzori.

Din cei care au completat chestionatul de la sfârțitul webinarului am extras prin tragere la sorți câțtigătorul kitului de dezvoltare EK-H5. Câțtigătorul este Daniel Pajer de la IAS Automatika Kft.

Felicitări câțigătorului. Vă puteți deja înscrie pentru următoarele webinare pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Mai multe informații cu privire la webinarele actuale sunt disponibile la www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre SENSIRION...

Ați ratat webinarul? Nu contează. Puteți viziona întreaga prezentare a webinar-ului online SENSIRION.Data publicarii 02.10.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1404
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații