Pagina principala > Articole > QUECTEL > Module de comunicații

Webinar SOS – Ridicați nivelul aplicațiilor GSM


Programul webinar-ului:
 • Prezentarea produselor Quectel
  • Modulele GSM/GPRS, GNSS și WCDMA
 • Despre modulul M95
  • Caracteristici și funcții
 • Comenzi AT
  • Comenzi AT de bază (SMS/Call/TCP/UDP)
  • Comenzi speciale (FTP/MMS*/HTTP/Ecall/QuecLocator)

Vă puteți deja înregistra pentru următoarele webinare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Mai multe informații despre webinarele prezente pot fi găsite la www.soselectronic.ro/webinar.

La webinarul Quectel au fost prezenți peste 60 de participanți. Despre ce a fost vorba? Detalii despre comenzile AT au fost extrem de interesante, în special pentru dezvoltatori. Puteți viziona online înregistrarea video a acestui webinar.

De această dată webinarul SOS a fost dedicat modulelor GSM/GPRS Quectel. Nicholas Xu a prezentat exemple de programare a comenzilor de bază AT precum și a celor speciale, cum ar fi QuecLocator.

Din cei care au completat chestionatul de la sfârțitul webinarului am extras prin tragere la sorți câțtigătorul kitului de dezvoltare M10 EVB KIT și al modului M95 TE-A. Câțtigătorul este TomᚠTóth de la Zadako s.r.o.

Felicitări câțtigătorului. Vă puteți deja înscrie pentru următoarele webinare pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Mai multe informații cu privire la webinarele actuale sunt disponibile la www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre Quectel...

Puteți viziona online înregistrarea video a acestui webinar.Data publicarii 02.10.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1405
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații