Pagina principala > Articole > SOS ELECTRONIC > Neclasificate

Vă trimitem felicitarea noastră imensă de zăpadă pentru Noul An 2014!

Date interesante din producția SOS PF 2014:

  1. 60 de copii și-au făcut apariția pe durata celor 3 zile
  2. Am folosit 10 litri de vopsea colorată și 80 de pensule
  3. S-au vărsat 0 litri de vopsea
  4. Am vopsit 7x4 = 28m2
  5. Am făcut 9685 de fotografii pentru realizează filmulețului
  6. Am utilizat 2 găleți de zăpadă
  7. Am împărtățit bucurii, zâmbete și voie-bună

28 m2, 60 de copii, 80 de pensule, 10 litri de vopsea colorată și multe zâmbete și voie-bună. Așa înțelegem noi să vă mulțumim.

A trecut multă vreme de când nu ne-am mai adunat ața cu toții. Zeci de copiii (poate viitorii membrii SOS) au petrecut 3 zile și, cu ajutorul nostru – membrii SOS – au reuțit să picteze o felicitare care bate toate recordurile (7x4 metri).

Versiunea finală a fost afișată pe peretele noii părți a centrului nostru de distribuție. A fost botezată printr-o „adevărata bătaie cu bulgări” din prima zăpada a anului.

In acest mod vrem să vă arătăm că nu vă oferim doar componente. Vă oferim și soluții! Soluții pentru dezvoltarea și producția de componente electrotehnice dar și pentru o bună-dispoziție...

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în 2013. Pentru anul viitor 2014, ne dorim să împărtățim cu voi cel puțin o parte din energia pozitivă și voia bună din pregătirea acestui „Vă mulțumim!” Vizionați înregistrarea video :-)

PS: Dorim să le mulțumim micilor artițti și profesorilor lor, Zuzana Šimoòáková, Margita Kolaèkovská, Adriana Andrejková si TomᚠÈepek de la școala de arte de pe strada Bernoláková din Cașovia.
Sunteți pur și simplu fabuloți! :-)


SOS cinema

Data publicarii 20.12.2013
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1449
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații