Pagina principala > Articole > FRIWO > Managementul surselor de tensiue

Produceți dispozitive pentru domeniul medical?

Avantaje/ Caracteristici:

  1. Alimentatoare OEM de cea mai bună calitate pentru producătorii de dispozitive medicale
  2. Fiabilitate ridicată
  3. Tensiunea de intrare cuprinsă între 100-240V/50-60Hz
  4. Consum foarte redus în stare de repaus, EuP2
  5. Protecție permanentă contra scurtcircuitului
  6. Semnal LED de funcționare

Alimentatoarele cu atributul „medical“ vă ajută să îndepliniți cerințele exigente din acest domeniu.

Este firesc ca cei care produc dispozitive care ar urma să fie folosite în spital sau în domeniul medical în general să aibă obligația de a respecta cerințe mult mai severe, cum ar fi spre exemplu directiva 93/42/CEE privind dispozitivele medicale.

Printre cerințele de bază sunt fiabilitatea ridicată și izolația deosebită (bobinajul primar / secundar). Alimentatoarele Friwo - medical corespund acestor cerințe și multor altora și se bucură de multe atestări internaționale. În portofoliul Friwo găsiți o gamă variată de alimentatoare cu puterea de 3-30W, alimentatoare „desktop“ cu puterea de 12-150W și module „open frame“ cu puterea de 65-250W.
În stocul nostru puteți găsi un tip universal GPP18M (1890856, FW7556M), cu iesire de 12V/1500 mA. Printre caracteristici se numără tensiunea constantă cu limitare de curent și protecție permanentă contra scurtcircuitului. Acum vă putem oferi un set GPP18Medic ce conține o sursă de putere, un alimentator cu intrare CA Euro și o mufă cu ieșire CC cu dimensiunile 5,5/2,5/11,5mm la un preț excepțional.

Dacă doriți o cantitate relativ mai mare de astfel de alimentatoare în altă versiune (alimentator cu intrare pentru altă rețea sau altă mufă CC), cu siguranță veți găsi o soluție. Mai multe informații puteți obține parcurgând descrierea Friwo_medical overview.
În cazul în care vă interesează orice alimentator Friwo vă rugăm să ne contactați pe adresa info@soselectronic.com.

Data publicarii 12.02.2014
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1475
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații