Pagina principala > Articole > SOS ELECTRONIC > Neclasificate

Am pregătit pentru dumneavoastră de două ori mai multe produse!

Pentru că știm că disponibilitatea este prioritatea dumneavoastră numărul unu, am dublat valoarea totală a articolelor de pe stocul nostru.

Incă de la înființarea SOS electronic acum 20 de ani, noi am depus toate eforturile să păstrăm pe stoc produsele dumneavoastră preferate pentru ca acestea să fie disponibile imediat. Treptat am construit un stoc cu produse în valoare de aproximativ 1 milion de EUR – acum circa un an.

Dezvoltarea și lansarea rapidă pe piaț㠖 caracteristici tipice ale pieții în ziua de astăzi, ne-au convins de necesitatea de a consolida stocul și de a vă oferi bunuri disponibile într-un timp chiar și mai scurt. De aceea am realizat cea mai importantă consolidare din istorie a stocului nostru, astfel încât stocul nostru este format din produse a căror valoare depășește 2 milioane de EUR.

Volumul și mai mare al achizițiilor ne-a permis în multe cazuri să scădem prețurile anumitor componente. Din multele produse și grupuri de produse pe care le-am consolidat, menționăm:


Soluții USB de la FTDI

Module CC/CC și CA/CC de la Traco Power

Module GSM/ GPRS/ GPS de la Quectel

Afișaje și module inteligente de afișaj

Module de comunicații LAN și WiFi

Ventilatoare EBM Papst și Sunon

Blocuri terminale WAGO

Multimetre și echipamente de măsurare Voltcraft și UNI-T

Spray indistrial Kontakt Chemie

Carcase precise Hammond

Intrerupătoare și butoane Marquardt

relee Fujitsu și Finder

LED-uri Kingbright

Componente piezo Sonitron

● și multe altele ...

Avem convingerea că toate eforturile noastre vă vor ajuta să găsiți în magazinul nostru componentele de care veți avea nevoie și care vor fi disponibile imediat. In mod firesc, multe componente nu se află pe stocul nostru standard dar și în acest caz vi le putem furniza într-un interval de timp extrem de scurt la prețuri competitive.

Ca o scurtă demonstrație a faptului că vă putem livra „componente cu adevarat neobișnuite”, vă rugăm să găsiți alăturat o imagine a unui ventilator AC fan EBM-Papst 80cm realizată de unul din colegii noștri :-).

Dacă sunteți interesați de orice componentă, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.com.

Data publicarii 12.08.2014
Atunci cînd emiteți un articol pe site-ul dvs., vă rugăm sa oferiți sursa acestuia: http://www.soselectronic.ro/?str=1571
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informații