2J

2J

In ultimul deceniu, compania 2J din Bardejov / Slovacia s-a remarcat ca lider pe piaţă în domeniul industrial, iniţial în dezvoltarea unei game diverse de produse şi ulterior în dezvoltarea de proiecte de antenă la comandă pentru companii de renume printre care Porsche sau Sagem.

Articolele producătorului

Pregătiți-vă pentru 5G!

Pregătiți-vă pentru 5G!

Exact, vine rețeaua 5G. În Februarie 2018, în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă din Korea de Sud, va fi lansată prima rețea 5G.

Antena GNSS pentru cerințe speciale 2J0801

Antena GNSS pentru cerințe speciale 2J0801

Modulele ceramice GPS (Ceramic patch antennas) folosite pentru aplicații GPS au o limitare semnificativă – ele trebuie îndreptate spre cer pentru a avea o recepție bună. Mai mult, acest tip de module este sensibil la puntea de masă și trebuie reglat cu masa, lucru care reprezintă un dezavantaj major.

Care sunt pietrele de temelie ale proiectelor IoT?

Care sunt pietrele de temelie ale proiectelor IoT?

IoT este deja aici, iar companiile cu puțină sau fără experiență în proiectarea HF, oferă ca principală caracteristică a unui produs, binecunoscuta conectivitate wireless. Această atitudine este riscantă, dar riscul ar putea fi eliminat prin respectarea unor reguli de bază.

Antenǎ LTE  pentru aplicații solicitante

Antenǎ LTE pentru aplicații solicitante

Ȋn zilele noastre, din ce ȋn ce mai multe aplicații utilizează conexiunea LTE. Pentru a satisface cererea puternică pe piață pentru antenele LTE, 2J a lansat 2JW0124, care este o antenǎ universală cu câștig mare.

Materiale video

 2J Antenna Conceptor

2J Antenna Conceptor

Încărcat pe server: 11.02.2013

Buďte pripravení na 5G s 2J3757M

Buďte pripravení na 5G s 2J3757M

Încărcat pe server: 15.02.2018

Aveți nevoie de ajutor?
De ce 2J?
  • produse de calitate superioară, certificate CE și protecţie IP67
  • portofoliu vast de produse
  • flexibilitate și capacitate rapidă de prototipare
  • un raport preț / performanță foarte bun
Stiati că?

Producătorul 2J, furnizează antene şi cabluri RF de o înaltă fidelitate, adresându-se atât integratorilor de echipamente de telecomunicaţii, cât şi celor care oferă soluţii şi echipamente M2M. Antenele 2J acoperă frecvențe de la 530 kHz până la 5.9 GHz. Încă de la înființare, producătorul de antene 2J, şi-a propus să fie un nume de încredere la nivel global pentru companiile producătoare din industria auto, navală, cei care produc sisteme de comunicaţii wireless. Învestiţiile de top ale companiei în zona de producţie și personalul de înaltă calificare, le permit celor de la 2J să controleze în totalitate, calitatea procesului de producţie. Injecția de mase plastice, sistemul de plantare a componentelor SMD şi care este unul de tip pick and place, asamblarea produselor și controlul calității, toate acestea sunt efectuate în punctul lor de lucru principal din Slovacia, fără a fi nevoie de o externalizare a unei părţi din procesul de producţie. Investiţia într-o cameră anecoică nouă, i-au ajutat pe cei de la 2J să-şi îmbunătățească în permanent capacitățile de testare şi proiectare.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii