de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

2J

In ultimul deceniu, compania 2J din Bardejov / Slovacia s-a remarcat ca lider pe piaţă în domeniul industrial, iniţial în dezvoltarea unei game diverse de produse şi ulterior în dezvoltarea de proiecte de antenă la comandă pentru companii de renume printre care Porsche sau Sagem.
2J
2J products in our offer
Antene(788)
fără categorii
De ce să alegeți SOS electronic?
 • Suntem distribuitor autorizat de produse 2J antennae cu filiale în 7 țări europene
 • Vindem componente cu garanția unei surse de încredere
 • Oferim suport tehnic
 • Avem standarde înalte de ambalare pentru clienți industriali
 • Oferim reduceri la vânzarea en-gros și prețuri individuale
 • Vă recompensăm pentru achizițiile făcute în cadrul programului nostru de loialitate
 • Garanția pe care o oferim sunt clienții satisfăcuți din peste 100 de țări și cei 28 de ani de experiență
Aveți nevoie de ajutor?
De ce 2J?
 • produse de calitate superioară, certificate CE și protecţie IP67
 • portofoliu vast de produse
 • flexibilitate și capacitate rapidă de prototipare
 • un raport preț / performanță foarte bun
Stiati că?
Producătorul 2J, furnizează antene şi cabluri RF de o înaltă fidelitate, adresându-se atât integratorilor de echipamente de telecomunicaţii, cât şi celor care oferă soluţii şi echipamente M2M. Antenele 2J acoperă frecvențe de la 530 kHz până la 5.9 GHz. Încă de la înființare, producătorul de antene 2J, şi-a propus să fie un nume de încredere la nivel global pentru companiile producătoare din industria auto, navală, cei care produc sisteme de comunicaţii wireless. Învestiţiile de top ale companiei în zona de producţie și personalul de înaltă calificare, le permit celor de la 2J să controleze în totalitate, calitatea procesului de producţie. Injecția de mase plastice, sistemul de plantare a componentelor SMD şi care este unul de tip pick and place, asamblarea produselor și controlul calității, toate acestea sunt efectuate în punctul lor de lucru principal din Slovacia, fără a fi nevoie de o externalizare a unei părţi din procesul de producţie. Investiţia într-o cameră anecoică nouă, i-au ajutat pe cei de la 2J să-şi îmbunătățească în permanent capacitățile de testare şi proiectare.
2J articles
Antena NB-IoT de la 2J pentru o conexiune permanentă și stabilă
2J

Antena NB-IoT de la 2J pentru o conexiune permanentă și stabilă

Antena LTE externă cu conector de montare, 2J0B24, a fost special gândit pentru a îmbunătăți puterea semnalului, asigurând o conectivitate neîntreruptă, o mai bună calitate a semnalului, și fiabilitate, oferind, în același timp, un trafic mai mare de date.

Cele mai populare antene cu conector de la 2J
2J

Cele mai populare antene cu conector de la 2J

O antenă bună garantează succesul. Puteți avea o acoperire excelentă, modulul IoT perfect, însă dacă nu aveți o antenă bună, proiectul dumneavoastră este supus riscului. Așadar, nu vă asumați riscul și alegeți una dintre cele mai des folosite antene cu conector de la 2J.

 “Seria Condor” – Pasărea de pradă din lumea antenelor
2J

“Seria Condor” – Pasărea de pradă din lumea antenelor

Dacă folosiți rețele 4G în aplicația dumneavoastră de transfer rapid de date, este esențial să aveți o antenă fiabilă și de înaltă performanță. Noua antenă 2J4A24Pa cu instalare folosind adeziv este cea mai competitivă soluție de pe piață.

2J videos

2J Antennas production

Încărcat pe server: 17.01.2020

Buďte pripravení na 5G s 2J3757M

Încărcat pe server: 15.02.2018
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii