Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii

Calendarul SOS de fapte interesante din istoria tehnicii - săptămâna 17: Ȋntrerupǎtor de alimentare telecomand

Calendarul SOS de fapte interesante din istoria tehnicii - săptămâna 17: Ȋntrerupǎtor de alimentare telecomand

Rǎsfoim paginile calendarului SOS pe 2017. Pentru această săptămână, o ȋntâmplare interesantǎ din istoria tehnologiei: Ȋntrerupǎtorul electric a fost inventat independent de Samuel Morse și William Fardella. Baza a fost...

Proiectare PCB-uri (Partea #2) - Cum se poate da un aspect corect componentelor?

Proiectare PCB-uri (Partea #2) - Cum se poate da un aspect corect componentelor?

Dispunerea componentelor este un pas important, care are drept scop minimizarea tensiunilor de interferență, a radiațiilor și a imunitǎții generale. Care sunt principalele principii? Mai multe despre proiectarea PCB-urilor în articolul nostru următor.

Design grafic HMI pur și simplu? ESD 3.x ȋl va rezolva

Design grafic HMI pur și simplu? ESD 3.x ȋl va rezolva

EVA Screen Designer (ESD) 3.x este cel mai recent IDE SW pentru dezvoltarea de aplicații grafice bazate pe cipuri FT 90x și FT 81X.

ARTICLES

Rohde & Schwarz împreună cu SOS electronic

Rohde & Schwarz și SOS electronic sunt onorați să vă invite în Budapesta la seminarul IoT (Internetul Lucrurilor) 2017 din 3 mai 2017.

Mini PCIe - ușor, cost eficient, fiabil

Socluri Mini PCI Express, seria 119A de la ATTEND, suportă multiple înălțimi - 4mm, 5,6mm, 7mm, 8mm și 9,2mm.

Radio cu rază lungă care funcționează ani de zile pe baterie? Da, LoRaWAN!

Cu noua tehnologie de modulare LoRa au fost distruse multe bariere pentru puterea scăzută a comunicațiilor radio cu rază lungă. Aceastǎ tehnologie promite o gamǎ mare combinatǎ cu un consum redus de energie ceea ce este ideal pentru aplicații IoT.

Proiectare PCB-uri (Partea #1) - Principii generale de proiectare PCB-uri

Cum se proiecteazǎ în mod corect PCB-uri, pentru a ajunge la plǎci care sunt rentabile pentru a fi produse și plantate? Care sunt cele mai importante principii de proiectare a PCB-urilor? Ce ziceți de tehnologia de producție a PCB-urilor? Am pregătit pentru dvs. o serie de articole despre proiectarea PCB-urilor.

LT8641 de la Linear Technology oferǎ un amestec unic de caracteristici

LT8641 oferă o arhitectură de comutator silențios (Silent Switcher) combinată cu modulare de frecvență de comutare de spectru larg, până la 3MHz frecvență de comutare, rectificare sincron, gama tensiunii de intrare de la 3 la 65V, curent de ieșire de 3,5A și multe altele.

Afișoare EA DOG - clasice de primǎ clasǎ

Dacǎ sunteți în căutarea unui afișor subțire, cu un consum minim de energie și o lizibilitate foarte bună, chiar și în lumina directă a soarelui, atunci nu treceți cu vederea seria de afișoare EA DOG de la Electronic Assembly.

Nu toată lumea are nevoie de cel mai mare și cel mai rapid SSD

Seriile SSD SDM5A-M și SM220-M242 de la Apacer oferă echilibrul ideal de performanță, capacitate, fiabilitate și costuri.

Doriți să fiți informați cu privire la disponibilitatea componentelor? Utilizați watchdog.

Cum funcționeazǎ? Principiul este simplu și bine cunoscut. Marcați produsul pe care doriți să-l urmăriți. Selectați numărul de bucăți care vǎ interesează și adresa de e-mail la care doriți să vǎ fie trimisă notificarea.

Articole

  Informatie din culise de SOS


  Linecard

  webdesign © bart.sk

  Raportaţi o defecţiune

  Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

  Detalii de contact