de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

Articole

Articole
Multimetrul cu afișaj wireless FLUKE

Multimetrul cu afișaj wireless

Cu FLUKE 233 veți avea întotdeauna valoarea măsurată în fața ochilor, fără a vă afla la punctul de măsurare. Astfel, măsurarea va fi simplă și clară.

Am fost din nou primii la testarea rețelelor LTE Cat M1 SOS electronic

Am fost din nou primii la testarea rețelelor LTE Cat M1

Am umplut din nou sălile de conferință ale operatorilor de telefonie mobilă Orange Slovacia și T-Systems Ungaria. De această dată pentru a testa rețeaua CAT M1 pe modelele BG96 de la Quectel.

Construirea rapidă a produselor ESP32 ESPRESSIF

Construirea rapidă a produselor ESP32

ESP-Jumpstart este noul ghid de referință de la Espressif care are ca scop ajutarea dezvoltatorilor să își transforme ideile în produse efective cât mai repede posibil.

Micul releu mare FUJITSU

Micul releu mare

Numai un releu auto FBR51ND12-WI de 15mm comută până la 35A. Japonezii și-au concentrat mulți ani de experiență și precizie într-un releu mic. Un releu fiabil, testat de noi, care își poate găsi multe aplicații și în afara mașinii.

Căutare cu text complet, chiar și la filtrarea produselor SOS electronic

Căutare cu text complet, chiar și la filtrarea produselor

Ne-am extins opțiunile de lucru cu lista de produse de pe pagina noastră web. Pe lângă diferitele filtre, acum puteți rafina rezultatele folosind motorul de căutare cu text complet. Chiar și de mai multe ori.

Sfaturi practice pentru o lipire manuală eficientă și de calitate WELLER

Sfaturi practice pentru o lipire manuală eficientă și de calitate

Piese deteriorate din cauza temperaturilor ridicate sau rosturi supraîncinse greșit, durata de viață redusă a vârfurilor și a instrumentelor de lipit, împrăștierea incorectă a materialului… Sună familiar? Aveți aici răspunsurile pentru câteva dintre cele mai des apărute întrebări și dificultăți privind procesul de lipire manuală.

Seria THL15WI funcționează la o putere de 15W în carcasă mai mică TRACOPOWER

Seria THL15WI funcționează la o putere de 15W în carcasă mai mică

Eficiență energetică mai mare, menținând în același timp calitatea și prețul redus. Acești parametri au reprezentat temelia noii familii THL15WI de la TRACO în carcasă de metal cu dimensiuni de 1 x 1 x 0.4″.

De-acum încolo umezeala nu vă va mai surprinde VOLTCRAFT

De-acum încolo umezeala nu vă va mai surprinde

Umidometrul Voltcraft MF-100 măsoară cu ușurință, într-o manieră non-invazivă, majoritatea materialelor de construcție, la o adâncime de până la 40 mm.

SOS electronic la expoziția Evertiq din Varșovia SOS electronic

SOS electronic la expoziția Evertiq din Varșovia

În Mai, avem în plan să mergem la Stadionul Național PGE din Varșovia. Suntem mari fani ai footbalului, însă de data aceasta mergem datorită electronicii.

Întâlnirea internațională a reprezentanților de vânzări SOS electronic

Întâlnirea internațională a reprezentanților de vânzări

Nouă ne plac mult întâlnirile. De ce? Deoarece fiecare dintre noi este diferit, venim din țări și culturi diferite, avem clienți diferiți, experiențe diferite, și fiecare dintre noi lucrează în felul său. Însă avem un lucru în comun – ne place ceea ce facem și aspirăm la mai bine.

Cel mai mare ventilator pe care l-ați văzut vreodată... EBM-PAPST

Cel mai mare ventilator pe care l-ați văzut vreodată...

Recunoaștem că este posibil să fi văzut un ventilator mai mare decât modelul nostru, S6D800-AD01-01 de la EBMPAPST. Însă dacă sunteți obșnuit să vedeți doar ventilatoarele din caietele dumneavoastră de notițe, atunci acesta este un ventilator foarte mare. Este doar cu 4 centimetri mai mic de 1 metru și îl puteți găsi în domeniul refrigerării și ventilării.

Filtrarea componentelor introducând intervalul de la - până la SOS electronic

Filtrarea componentelor introducând intervalul de la - până la

Dacă aveți de ales dintr-un număr mare de produse, filtrarea în funcție de diferite specificații tehnice și alți parametri reprezintă un instrument esențial al mazaginului online. Noi ne-am îmbunătățit sistemul de filtrare de curând. Am adăugat opțiunea de a alege un interval numeric introducând valori de la și până la.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii