Regulamentul General de Competiție

Sponsorul Competiției

SOS electronic s.r.o.
Pri prachárni 16, 040 11 Košice
USt-ID-Nr.: SK2020484158 Registrul Comertului: Intrarea în Registrul Comercial al Tribunalului districtual Košice I, Sectiunea: Sro, Insert 5791/V


Datele evenimentelor

În cazul desfășurării unei competiții pe website, data competiției va fi publicată în articolul respectiv. Data concursului desfășurat pe rețelele de socializare ale societății (Facebook, Instagram, LinkedIn) este întotdeauna publicată în postarea respectivă.


Locul competiției:

Competițiile au loc pe website-urile SOS electronic sau pe profilurile de Facebook, pe profilul de Instagram sau pe profilul de Linkedin ale acesteia.

Website-uri:
https://www.soselectronic.com/sk
https://www.soselectronic.com/it
https://www.soselectronic.com/hu
https://www.soselectronic.com/de/
https://www.soselectronic.com/ro/
https://www.soselectronic.com/pl/
https://www.soselectronic.com/pl/
https://www.soselectronic.com/es
https://www.soselectronic.com/cz
https://www.soselectronic.com/fr


Profile de Facebook:
@soselectronicglobal


Instagram:
sos_electronic       


Profil de Linkedin:
soselectronicglobal


Premiile competiției:

Premiile competițiilor sunt întotdeauna menționate în textul competiției la locația competiției.


Regulile competiției:

  • Numai clienții și fanii SOS electronic (denumiți în continuare "Participanți") care acceptă termenii și condițiile enumerate mai jos, pot participa în competiție, cu excepția cazului în care se prevede altfel mai jos. Pentru a fi eligibil, un participant trebuie să aibă cel puțin cincisprezece (15) ani sau mai mult, la data înregistrării. O persoană angajată de către SOS electronic sau care o relație similară cu SOS electronic nu poate lua parte la competiție. Dacă se dovedește că respectivul câștigător este o persoană descrisă în acest punct, dreptul persoanei de a câștiga va fi anulat, iar sponsorul competiției are dreptul de a gestiona prețul cum consideră de cuviință.
  • În competiția ce oferă posibilitatea de a obține anumite premii desemnate va participa Participantul care răspunde la timp și în mod corect la întrebarea specificată a competiției (sau care efectuează orice altă acțiune prevăzută în instrucțiunile competiției respective). SOS electronic va oferi întotdeauna informații cu privire la data limită până la care este posibilă trimiterea răspunsurilor, având astfel șansa de a câștiga șansa de a câștiga premiul pe care SOS electronic l-a atribuit concursului.
  • În competiția ce oferă posibilitatea de a obține anumite premii desemnate va participa Participantul care, împreună cu răspunsul corect la întrebarea competiției, oferă și informații în baza cărora poate fi identificat, contactat și poate primi premiul.
  • Fiecare Participant din cadrul competiției, care a îndeplinit condițiile de mai sus și al cărui răspuns la întrebarea desemnată a competiției a fost corect și trimis în timp util, va fi inclus în mod automat în tragerea la sorți, anunțată anterior de SOS electronic.
  • Participând în competiție, câștigătorul este de acord să își publice numele și prenumele, sau compania și țara, pe website-ul SOS electronic și pe rețeaua socială în lista câștigătorilor competiției, ce este publicată la locul desemnat al competiției.
  • În caz de neconformare la condițiile prevăzute de SOS electronic, o astfel de persoană nu are dreptul de a primi premiul. Într-un astfel de caz, competiția SOS electronic își rezervă dreptul de a nu repeta tragerea la sorți și a gestiona premiul cum consideră de cuviință.
  • După fiecare tragere la sorți și publicare a numelor câștigătorilor competiției pe website-ul sau profilele de pe rețelele de socializare ale SOS electronic, SOS electronic sau o persoană autorizată de SOS electronic va contacta câștigătorul competiției prin email sau mesaj pe rețelele de socializare.
  • În cazul în care refuză premiul, indiferent de motiv, sau în care SOS electronic nu poate contacta câștigătorul în maximum 5 zile de la finalul rundei de competiție, sau în care câștigătorul își pierde dreptul de a câștiga, din cauza eșecului său de a se conforma regulilor competiției sau legii privind participarea în competiții, persoana respectivă își pierde dreptul de a câștiga. Într-un astfel de caz, SOS electronic își rezervă dreptul de a nu repeta tragerea la sorți pentru a determina un alt câștigător, iar SOS electronic poate gestiona premiul cum consideră de cuviință.
  • Fiecare supleant poate deveni câștigător, în ordinea în care a fost extras, în cazul în care SOS electronic nu reușește să contacteze câștigătorul în maximum 5 zile de la tragerea la sorți. La expirarea perioadei de contactare a câștigătorului, SOS electronic poate contacta supleantul, în ordinea tragerii la sorți, prin aceeași metodă folosită în cazul câștigătorului inițial. În cazul în care niciunul dintre supleanți nu poate fi contactat în maximum 30 de zile de la tragerea la sorți, premiul nu va fi acordat niciunuia dintre Participanți.
  • Premiul va fi acordat numai câștigătorului competiției care îndeplinește toate condițiile și regulile în conformitate cu regulile competiției. Pe lângă premiu, câștigătorul nu are dreptul la rambursarea costurilor suplimentare asociate acordării premiului.
  • SOS electronic va trimite premiul printr-o metodă aleasă la discreția sa, fie folosind un curier, fie la adresa poștală a câștigătorului, exclusiv în țări Europene.
  • Câștigătorul nu poate atribui dreptul la premiu unei terțe părți. În cazul în care câștigătorul nu se conformează la, sau încalcă o parte dintre regulile competiției, SOS electronic are dreptul de a nu acorda câștigătorului premiul.
  • Premiile nu fac obiectul dreptului legal, dreptul la acestea neputând fi obținut pe cale legală. Premiile a căror valoare depășesc suma de 350,00 de euro fac obiectul impozitării în conformitate cu prevederile relevante ale Legii Nr. 595/2003 Coll. privind impozitarea veniturilor, cu modificări ulterioare (§ 8, sec. 1 i) și § 9, sec. 2 m)). Valoarea premiului va fi înregistrată în declarația de impunere. În cazul furnizării unui premiu nemonetar, SOS electronic va avea obligația de a informa câștigătorul cu privire la valoarea premiului, la costul suportat de SOS electronic sau de furnizorul premiului.
  • În timpul competiției, SOS electronic își rezervă dreptul de a modifica sau ajusta regulile competiției. Orice schimbări aduse regulilor competiției vor fi publicate la https://www.soselectronic.com/ro/articles/2331
  • În caz de conflict între prevederile incluse în regulile competiției și informațiile furnizate în materialele promoționale legate de competiție, prevederile incluse în regulile competiției vor avea întotdeauna prioritate.
  • SOS electronic protejează datele personale ale Participanților competiției pe toată durata de desfășurare a competiției în conformitate cu legea (detalii la https://www.soselectronic.com/ro/protectia-vietii-private). Participând în competiție, Participanții sunt de acord și declară că și-au oferit datele cu caracter personal (în special cele cu privire la nume, prenume, adresă, adresă de email și număr de telefon, precum și dovada îndeplinirii provocării, e.g. video, fotografie, captură de ecran din aplicație, etc.) către SOS electronic, în mod voluntar, pe perioada nedefinită de valabilitate a acestui contract, ce poate fi revocat în orice moment, printr-o scrisoare trimisă la adresa companiei SOS electronic, listată la începutul regulilor competiției. Datele cu caracter personal sunt oferite exclusiv în scopul înregistrării Participanților competiției, pentru trimiterea premiului câștigătorului rundei respective de competiție și pentru activități de marketing ulterioare.
  • SOS electronic nu acoperă și nu va plăti pentru costurile suportate de niciun Participant în raport cu participarea în competiție. Toate cheltuielile suportate de participant sunt acoperite de acesta.
  • Fiecare Participant are toate drepturile unei persoane vizate, mai exact dreptul de a solicita acces la datele sale cu caracter personal, dreptul de a-și rectifica datele cu caracter personal, dreptul de a-și șterge datele cu caracter personal, dreptul de a limita prelucrarea datelor sale cu caracter personal, dreptul de a se opune procesării datelor sale cu caracter personal, dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal, dreptul de a-și retrage consimțământul (în cazul în care consimțământul reprezintă temeiul legal al procesării), dreptul de a înregistra o plângere la autoritatea de supraveghere, i.e. Ofițerul pentru protecția datelor cu caracter personal al Slovaciei. Participantul are dreptul de a-și retrage consimțământul în orice moment, prin intermediul unei notificări scrise adresate societății SOS electronic.
  • Numai Participantul care nu încalcă termenii regulilor competiției va fi inclus în competiție, având posibilitatea de a obține oricare dintre premiile desemnate.
  • Participanții competiției își exprimă consimțământul necondiționat față de caracterul obligatoriu al regulilor competiției.
  • Participanții competiției recunosc că, în conformitate cu § 845 din Codul Civil, premiul nu poate fi obținut prin căi legale.
  • Prevederile incluse în aceste reguli de competiție, regulile de funcționare, de conduită, de finalizare și de evaluare a rezultatelor competiției sunt guvernate de legislația Slovaciei.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Vă exprimați acordul privind stocarea cookie-urilor?
Bun venit pe website-ul SOS electronic. Înainte de a pătrunde în lumea noastră online, am dori să vă cerem permisiunea de a ne stoca cookie-urile în browser-ul dumneavoastră. Consimțământul dumneavoastră ne v-a permite să asigurăm funcționarea fără eroare a website-ului, să măsurăm performanța acestuia și să monitorizăm informații statistice suplimentare. Mai mult decât atât, ne va permite să vă oferim produsele și serviciile noastre, într-o manieră cu adevărat personalizată. De asemenea, furnizăm cookie-uri către terțe părți. Dar stați fără grijă, sunteți în siguranță cu noi.
Funcționarea corectă a site-ului web
Controlul tehnic mai stabil
O ofertă mai bună de marketing

Mai multe informații privind cookie-urile
Mai multe informații privind procesarea datelor cu caracter personal

Necesare Doar cele selectate Acceptă toate cookie-urile