de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 6 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
AAEON

Listă de informații privind lucrul cu un computer industrial BOXER-8150AI

Industrial panel PCPanel PC

Noi suntem fideli proverbului că a vedea o dată e mai bine decât a auzi de o sută de ori. De aceea, și aici, la SOS electronic, procedăm la fel. Dacă sunteți interesat de produse integrate și inteligență artificială, fie pentru proiecte de lucru, fie doar ca tehnologie, vă invităm să ascultați și să priviți video-urile atașate. Le-am pregătit folosind ultimul webinar care a tratat subiectul calculatorului industrial Boxer-8150AI.

Iris Huang, Manager de vânzări al AAEON ne va prezenta și va compara produse AI@Edge individuale, bazate pe procesoare Intel + Intel Myriad X VPU, module NvidiaJetson, platformă HiSilicon HI3559A și Google Edge TPU.
Nu se menționează în video, dar producătorul AAEON oferă și mPCle, M.2 2242 și M.2 2280. Acestea sunt module bazate pe procesorul neuronal Kneron KL520 (NeuralProcessorUnit, NPU), care adaugă posibilități suplimentare pentru implementarea rețelelor neuronale pe hardware, cu un consum redus de energie.

Noi ne-am axat pe caracteristicile calculatoarelor industriale bazate pe modulele NvidiaJetson. Am menționat, de asemenea, pe scurt, caracteristicile pachetului software - Jetpack 4.3 și distribuția AAEON ACLinux adaptat pentru hardware AAEON.

Materiale video

SOS electronic webinar with AAEON Part 1 - Product Line


Utilizare

Există multe aplicații utile adecvate pentru inteligența artificială. Implementarea acesteia pe un hardware eficient din punctul de vedere al energiei are multe beneficii, dintre care unul extrem de important: un timp scurt de răspuns.

Noi integrăm ideile de utilizare cu succes a calculatoarelor AAEON în munca de zi cu zi, dar și în timpul pandemiei de COVID19. Utilizarea inteligenței artificiale oferă posibilitatea de a determina dacă o persoană poartă mască de protecție și are o temperatură corporală adecvată, astfel putând fi folosită în mod eficient împotriva răspândirii unei pandemii în spații aglomerate.

Materiale video

SOS electronic webinar with AAEON: Part 2 - Success Stories


Instalare

Managerul de produs al AAEON, Dl. OceanLu, a înregistrat video întregul proces, pas cu pas, explicând de ce recomandă un computer cu Ubuntu 16.04. Dacă doriți să folosiți o versiune mai nouă de Ubuntu, datorită script-urilor folosite pentru a încărca imaginea sistemului de operare, veți fi nevoit să instalați Python 2.7. Întregul proces durează doar câteva minute. Un detaliu foarte interesat: observați că Dl. OceanLu poartă o manșetă antistatică de încheietură, pentru a preveni avarierea componentelor ESD interne.

Materiale video

SOS electronic webinar with AAEON Part 3 - Flashing Image


Sfat

Dacă sunteți interesat de subiect, citiți și consultați sfaturile noastre pentru articole similare:

Obțineți un OMNI în doar 15 minute
De ce să implementăm machine vision și AI într-un flux de lucru?


Listă de informații

Conectați alimentarea, monitorul, mouseul și tastatura la Boxer-8150AI și porniți-l. După bootarea sistemului de operare, porniți terminalul și urmați "cheat sheet-ul" atașat.

Mai întâi, compilați aplicațiile demo:

$ /usr/share/visionworks/sources/install-samples.sh ~
$ cd ~/VisionWorks-1.6-Samples
$ make

A se vedea rezultatul compilării:

$ cd bin/aarch64/linux/release
$ ls

Rulați aplicația:

$ ./nvx_demo_feature_tracker

sau

nvx_demo_motion_estimation
nvx_demo_hough_transform
nvx_demo_stereo_matching
nvx_demo_video_stabilizer, ect.

Materiale video

SOS electronic webinar with AAEON Part 4 - Demo VisualDacă aveți nevoie de mai multe informații sau sunteți interesat și de alte sisteme integrate sau produse de la AAEON, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare


BOXER-8150AI-A1-1010 AAEON  
BOXER-8150AI-A1-1010

AI at Edge Box PC NVidia Jetson TX2 8GB RAM 32GB eMMC -20…50°C

Calculatoare industriale

Comanda nr.: 319384
Producător: AAEON
pe stoc 2 buc.
1 buc.+
5 990,00 RON
Comandă:
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii