BOXER-6405 și 6405M se bazează pe procesoare dual core Intel Celeron N3350 sau quad core Pentium N4200. Ambele modele au aceeași placă de bază. Diferențele dintre ele sunt rezumate în tabelul următor.

Este demn de menționat faptul că tipul porturilor COM se selectează din BIOS, nu prin jumperi.

Cu un RAM și un SSD de calitate industrială (-40...85°C), ambele modele funcționează într-o plajă a temperaturii ambientale ce pornește de la -30 până la 60°C, conform IEC68-2-14 cu un flux de aer de 0.5 m/s. Apropo, un astfel de flux de aer e atât de mic, încât nici nu afectează direcția fumului.

Ambele modele sunt prevăzute cu un single slot pentru memorie DDR3L SODIMM 1867 de până la 8GB. Modulul RAM are răcire pe radiator, care transferă, de asemenea, căldură către carcasă.

obr2228_p9005af0ca5e5.jpg

Produsele BOXER sunt ușor de întreținut. Capacul inferior poate fi înlăturat deșurubând cele 6 șuruburi. Astfel veți obține acces la RAM, SSD și sloturi de extensie. Au, de asemenea, și un potențial bun pentru personalizare. Semnalele porturilor COM sunt, de asemenea conectate la pinii de semnal. Acest lucru permite depopularea conectorilor COM standard și utilizarea propriului modul, care să adauge izolarea galvanică pentru aceste interfețe, de exemplu. Folosind customizarea prin BIOS, puteți, de asemenea, adăuga intrări/ieșiri digitale.

Computerele sunt livrate fără RAM, SSD, alimentare și sistem de operare. Le puteți comanda separat de pe websiteul nostru. Pentru cantități prototip, oferim și servicii de asamblare RAM și SSD și instalare Windows 10 IoT Enterprise LTSB 2016 64bit.

Aplicații obișnuite:

Platformă de calcul pentru inteligență artificială
Utilizați un model TensorFlow/Caffe pre-antrenat sau antrenați o rețea cu Tensorflow/Caffe și integrați-o pe Intel Movidius Myriad 2 2450 alimentat cu modul AI Core mini-PCIe.

Platformă de control
Utilizați porturile RS232/422/485 pentru a conecta computerul la PLC-uri și senzori.

Platformă pentru machine vision
Conectați-l la camere industriale prin porturi GbE sau USB 3.0.

IoT gateway
Instalați un modul 4G sau Wi-Fi în slotul mPCIe, asamblați antenele în orificiile de antene pregătite, și bucurați-vă de noul dumneavoastră gateway.

Vă oferim primele 5 bucăți de BOXER-6405-A1-1010 la prețul de pornire, vă rugăm solicitați o ofertă. Prețul este valabil numai până la terminarea stocului curent.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații cu privire la produsele AAEON, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la aaeon@soselectronic.com