Încărcaţi bateriile RAM care respectă standardele de mediu

Cu noile încărcătoare Accucell Alpha 100 şi Alpha 200 nu vă veţi mai face griji pentru tipul de baterii pe care doriţi să le utilizaţi.

Bateriile RAM (baterii reîncărcabile alcaline cu mangan) au câştigat deja popularitate întrucât respectă prevederile de mediu, au o tensiune ideală de circa 1.5V şi un grad de auto-descărcare foarte scăzut. Sunt în principal potrivite pentru dispozitivele cu un consum de energie scăzut spre mediu. Pentru a le menţine proprietăţile pentru un timp mai îndelungat, nu trebuie decât să evitaţi o descărcare sub 0.9V, curenţii înalţi de descărcare şi încărcare şi să respectaţi caracteristicile de încărcare cu o limitare a curentului şi o tensiune maximă de 1.65V / celulă.

Încărcătoarele Alpha 100 şi Alpha 200 controlate prin noul microprocesor controlează fiecare canal separat, astfel permiţându-vă să încărcaţi orice număr de baterii de la 1 la 4 bucăţi. Sunt proiectate pentru a respecta un curs optim de încărcare pentru acumulatoarele RAM, ceea ce se reflecta şi în curentul de încărcare de 155-195mA x4 (AA) şi respectiv 70-100mA x4 (AAA).). Încărcarea celulelor comune RAM durează aproximativ 2-12 ore, în funcţie de capacitatea şi nivelul de descărcare.

Noile încărcătoare vă oferă încă un bonus – pot încărca celulele NiMH şi NiCd deoarece pot recunoaşte tipul (chimia) unei baterii introduse (din curba de tensiune la încărcare), adaptând în mod corespunzător cursul de încărcare.

Dacă sunteţi interesaţi, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • Încărca baterii RAM şi NiMH/ NiCd
  • Control separat al fiecărui canal
  • Posibilitatea de a încărca baterii 1-4 AA/AAA
  • Curent de încărcare 155-195mA (AA)/ 70-100mA (AAA)
  • Durata de încărcare 2-12 ore
  • Protecţie împotriva suprasarcinilor şi polarităţii greşite
  • Recunoaşterea bateriilor defecte

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact