Cititorul de carduri Apacer AM530 vă va surprinde prin viteza sa

Mai exact – printr-o viteză de până la 5 Gbps. Cititorul de carduri USB 3.0 elegant, mic dar mai ales rapid este un dispozitiv universal pentru transferul fișierelor de pe toate cardurile de memorie obișnuite.

Fotografiile şi fișierele video au devenit o parte comună a diverselor dispozitive, cum ar fi spre exemplu panouri de informații cu funcții tactile şi multe altele. Dar de cele mai multe ori fișierele multimedia sunt mari. La ora actuală, dispozitivele de memorie de înaltă capacitate permit utilizarea unor astfel de fișiere mari, dar, după cum bine știm, transferul acestora poate dura mult, mai ales când trebuie să scriem fișiere de multe GB pe mai multe carduri. AM530 poate fi de până la 3-5 ori mai rapid decât cititoarele USB 2.0 obișnuite. Suportă specificații avansate cum ar fi SDHC UHS-I, SDXC UHS-I şi CF UDMA6/7 şi utilizează complet viteza cardurilor de memorie rapide (100 MB/s). Graţie celor 5 fante, suporta Compact Flash, SD/ MMC, SDHC, SDXC, micro SD, Stick de memorie Pro, Stick de memorie Duo, M2 şi carduri de memorie xD, şi este compatibil cu USB 2.0/ USB 1.1. De asemenea, este inclus un cablu USB 3.0 scurt.

AM530 este un supliment potrivit pentru cardurile de memorie rapide industriale Apacer din portofoliul nostru. AM530 se adaptează fiecărui loc de muncă graţie designului elegant cu finisaj metalic maro. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • Cititor de carduri de memorie de mare viteză USB 3.0
  • Transfer de date de până la 5 Gb/s
  • 5 fante pentru cardurile de memorie principale (recunoaște până la 5 carduri diferite în același timp)
  • Suportă CF, SD/ MMC, SDHC, SDXC, micro SD, Stick de memorie Pro, Stick de memorie Duo, M2, xD şi altele
  • Suportă carduri de memorie de mare viteză SDHC UHS-I, SDXC UHS-I sau CF UDMA6/7
  • Compatibilitate retrogradă cu USB 2.0 şi USB 1.1
  • LED ce indică scrierea / citirea
  • Dimensiuni compacte (73 x 60 x 12,5mm)

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact