APACER

Păstraţi-vă datele în siguranţă pe cardurile industriale CF Apacer

Pentru o stocare sigură a datelor valoroase într-un context industrial atât de solicitant, este necesar un mediu de stocare fiabil. APACER lansează a cincea generaţie de carduri de memorie compacte pentru folosirea in condiţii dificile Industrial CFC5 şi CFC5 Plus.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 13.12.2011. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Un card este conceput pentru a satisface cerinţe stringente legate de siguranţa datelor şi protecţia la scriere. Simpla blocare sau apăsarea butonului de blocare din partea de jos permite datelor să fie doar citite, protejându-le astfel de ştergerea accidentală şi/sau de manipularea informaţiilor confidenţiale.
APACER CFC 5 şi CFC 5 Plus respectă specificaţiile CFA 4.1. Utilizarea unui cip SLC (pe un singur nivel) şi sistemul inteligent de recuperare in timpul căderilor de tensiune contribuie la fiabilitatea cardului. Pentru a menţine corectitudinea datelor, CFC 5 suportă funcţia de verificare ECC pe 24 de biţi (verificarea şi corecţia erorilor), sistemul de prelungire a duratei de viaţă (wear-leveling), block management şi S.M.A.R.T. (tehnologie de auto-monitorizare, analiză şi raportare). Modul de transfer este de până la PIO-6, multi-word DMA-4 şi Ultra DMA-5. Acestea sunt disponibile într-o gamă de temperaturi de lucru standard 0 până la +70°C şi de asemenea intr-o gamă lărgită -40 până la +85°C. Printre caracteristicile remarcabile ale cardurilor CFC 5 se numără şi rezistenţa ridicată la umiditate, şocuri şi vibraţii. Astfel, cardurile de memorie APACER CFC 5 şi CFC 5 Plus sunt ideale pentru dispozitivele încorporate în domeniile medical, militar sau al automobilelor, precum şi în cele care necesită un grad înalt de fiabilitate şi siguranţă a datelor. Alte informaţii veţi găsi în fişa tehnică pentru Apacer CF5. În cazul în care sunteti interesaţi de orice card de memorie seria CF5, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com.

Avantaje/caracteristici:

  • Card industrial flash compact conform CFA 4.1, cip SLC
  • comutator de blocare pentru protecţia la scriere
  • transfer de date de până la PIO-6, multi-word DMA-4, Ultra DMA-5
  • citire/scriere secvenţială - 40/30 MB/sec
  • funcţie de verificare ECC pe 24 de biţi (verificarea şi corecţia erorilor), sistem avansat de prelungire a duratei de viaţă (wear-leveling), block management
  • capacitaţi disponibile 128 MB – 16 GB
  • adaptat pentru temperaturi între 0 până la +70°C şi -40 până la +85 °C
  • conector standard 50-pin

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii