Card MicroSD cu 30,000 de cicluri P/E și garanție pe 5 ani? Da, chiar există așa ceva.
Tehnologia SLC-liteX

Cardurile de memorie pe bază de SLC Flash sunt considerate în continuare cea mai fiabilă variantă de stocare pentru dispozitive încorporate industriale. Cu toate acestea, tehnologia avansează rapid, și oferă în prezent o alternativă bună la un preț competitiv.

Apacer a dezvoltat tehnologia SLC-lite, care utilizează 2D MLC Flash, ce poate stoca 2 biți/celulă. Atunci când este programat doar unul dintre cei doi biți, anume bitul mai puțin semnificativ bit (LSB), distribuția tensiunii de prag se comportă similar cu celula memoriei flash SLC. Numărul de cicluri program/ștergere (P/E) este mărit semnificativ, ajungând până la 20,000. Prin comparație, memoria Flash 2D MLC standard permite 3,000 de cicluri P/E.

Apacer a folosit un concept similar pentru 3D TLC NAND Flash, care poate stoca 3 biți/celulă. Programarea unui singur bit dintre cei trei (SLC-liteX) permite creșterea numărului de cicluri P/E până la 30,000.

Produsele din seria SLC-liteX sunt acoperite fie de o garanție pe 5 ani, fie pe o perioadă care se încheie în momentul în care SSD-ul depășește numărul de 30,000 de ștergeri, care este indicat de software-ul SMART de la Apacer, în funcție de care eveniment intervine primul.

Pentru o prezentare generală a perioadei de garanție pentru cardurile de memorie Apacer, vă rugăm consultați următoarea figură.

Card MicroSD cu 30,000 de cicluri P/E și garanție pe 5 ani? Da, chiar există așa ceva.

Pentru o declarație de garanție completă, vă rugăm vizitați website-ul Apacer.

Comparație între cardurile de memorie SLC, SLC-liteX, SLC-lite, TLC și MLC

Cardurile de memorie au fost proiectate ca mediu de stocare a datelor pentru camere digitale, camere video, jurnale de date, telefoane mobile, etc. Nu au fost proiectate ca dispozitive de stocare pentru sisteme încorporate. Cu toate acestea, cardurile microSD de 8GB și 16GB sunt folosite cu succes ca alternative la SSD pentru Raspberry Pi și kit-uri de dezvoltare.

Card MicroSD cu 30,000 de cicluri P/E și garanție pe 5 ani? Da, chiar există așa ceva.

Viteza de citire / scriere secvențială este testată folosind un CrystalDiskMark 5.2.1, cu un fișier având o dimensiune de 1,000 MB. Viteza de citire / scriere aleatorie este testată folosind un IOMeter cu adâncimea cozii 32. Rezultatele de performanță sunt măsurate în baza unui cititor de carduri USB 3.0.

Iar câștigătorul este

Cel mai bun card de memorie de 8GB

  • SLC-lite H2-SL 8GB oferă cea mai bună performanță generală și anduranță, dar este de 2,36 de ori mai scump decât cardul de memorie de referință MLC H1-M 8GB.

Cardul de memorie de 8GB cu cel mai bun raport preț/performanță

  • SLC-liteX CH110-MSD 8GB este cu doar 9% mai scump decât MLC H1-M 8GB, dar oferă o performanță și o anduranță uimitoare.

Cel mai bun card de memorie de capacitate mare

  • Seria TLC CV110-MSD oferă capacități de până la 256GB. Cardul de 32GB este cu doar 65% mai scump decât MLC H1-M 8GB, dar oferă în același timp o performanță mai bună.

Vă invităm să regăsiți cele mai solicitate carduri de memorie microSD în oferta noastră. Celelalte pot fi comandate la cerere.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare privind produsele Apacer, vă rugăm să contactați unul dintre reprezentanții SOS electronic noștri de vânzări din regiunea dumneavoastră, sau să ne trimiteți un email la apacer@soselectronic.com; ne-ar face plăcere să vă ajutăm.