Afişaj lizibil în orice condiţii de lumină

Lizibilitatea remarcabilă în orice mediu şi fiabilitatea ridicată chiar şi în condiţii dure sunt principalele avantaje ale afişajelor electromagnetice. Lizibilitatea remarcabilă se păstrează chiar şi în lumina soarelui.

Spre deosebire de afişajele LED sau LCD, fiecare segment digital al afişajelor electromagnetice este controlat de electromagneţi prin două role – setare/resetare. Principiul este similar unui releu bi-stabil iar activarea/dezactivarea se realizează doar printr-un puls 12V / 350 mA cu o durată de 90-150 ms în funcţie de tipul de afişaj – ceea ce înseamnă că afişajul nu consumă energie electrică în repaos, energia fiind necesară doar în momentul schimbării status-ului printr-un scurt impuls.

Acestea sunt disponibile în diverse dimensiuni de la 10 la 58 cm, cu segmente albe sau galbene pe fundal negru şi în două versiuni: cu sau fără placă de circuit montată în partea din spate pentru o uşoară conectare a cablului-bandă sau a firelor electrice. Sunt adaptate pentru diverse utilizări, cum ar fi afişarea cursului valutar sau a prețurilor (la petrol de exemplu), tabele de marcaj – timp/viteză, greutate la scală industrială, preturi pentru camere de motel, oră şi temperatură, diverse măsurători industriale şi multe altele.

Avantaje / caracteristici:

  • lizibilitate remarcabilă chiar şi in lumina soarelui
  • dotat cu o carcasă de protecţie pentru montare uşoară
  • întreţinere fără operaţiuni
  • fiabilitate ridicată, durata de viață de peste 70 de milioane de operaţii
  • unghi vizual 120 - 140°
  • temperaturi -40 to +70 °C
  • fără consum de energie electrică în repaos

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact