Bucuraţi-vă de soare cu panourile noastre solare

Noile panouri fotovoltaice industriale de putere medie furnizează suficientă energie electrică pentru aparatele dvs.

Pe lângă panourile solare cu capacitate mică (în W) şi mare (80-100W), de acum înainte puteţi găsi în magazinul nostru şi panouri cu puterea de 10-30W. Acestea sunt ideale pentru diverse aparate electrice cu alimentare autonomă, în afara reţelei publice. De cele mai multe ori o putere de câţiva zeci de waţi este suficientă pentru alimentarea unor aparate de măsurat, de informare şi avertizare şi altele similar.

Panourile ET-M53610, ET-M53620 ED şi ET-M53630 sunt panouri monocristaline de mare calitate, cu garanţie 25 de ani. Pentru o maximă eficienţă, se foloseşte sticla călită, foarte transparentă, cu conţinut redus de fier. Caseta este din aluminiu anodizat şi asigură o durată de viaţă îndelungată. Tensiunea de ieşire este de aproximativ 18V, fiind adecvată pentru cele mai multe controlere solare.

În oferta standard aflată pe stoc, am inclus şi controlere noi CM04-2.1, CML05 şi Solsum 8.8F. Toate cele trei tipuri asigură o conexiune foarte simplă între panoul solar şi baterie şi o încărcare inteligentă, cu indicarea stării sistemului.

Mai multe detalii puteţi găsi în fişa tehnică a fiecărui tip. La cerere, vă putem furniza multe alte panouri solare, cu diverse capacităţi.

Dacă vă interesează, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa info@soselectronic.com.

Avantaje/ caracteristici:

  • Panouri solare industriale cu puterea de 10-30W
  • Tensiune de ieşire de aproximativ 18V (la capacitate maximă)
  • Celule monocristaline cu eficienţă sporită, chiar şi în condiţii de lumină slabă
  • Ramă din aluminiu de mare calitate
  • Sticlă călită, foarte transparentă

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact