de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
ELECTRONIC ASSEMBLY

Dezvoltare minimă și rezultate maxime cu display-urile Uni TFT

MedicalIndustrial displayIntelligent display

Seria Quick UniTFT oferă opțiunea de dezvoltare extrem de rapidă, pe sistem drag-and-drop, a unei interfețe extrem de moderne, mulțumită setului integrat de comenzi și software-ului de aranjare bazat pe obiect, chiar și fără cunoștințele proprii unui expert.

Display-urile bine structurate și structurile de meniu ușor de înțeles - acestea sunt cerințe cheie pentru display-urile dispozitivelor din ziua de astăzi, în special în segmentul medical. În articolul nostru anterior v-am oferit prezentarea generală a seriei Quick UniTFT; de data aceasta vorbim despre cele mai interesante beneficii ale acestei serii.

Ce face ca seria QuickUniTFT să fie atât de extraordinară?

QuickUniTFT facilitează o dezvoltare extrem de rapidă prin intermediul sistemului de programare de tip drag and drop, orientat către obiect, fără a necesita cunoștințe de nivel expert. După ce vă familiarizați cu mediul și posibilitățile, puteți proiecta o interfață grafică destul de avansată în numai câteva ore.

Această simplificare dusă la extrem a procesului de dezvoltare compensează pentru prețul puțin mai piperat pe care îl are acest modul în comparație cu modulele TFT standard, cel puțin în cazul producțiilor mici și mijlocii.

Mulțumită ecranului său compact cu o diagonală de 5” (136 mm x 96 mm), uniTFT050 este ideal pentru a fi folosit în echipamentele medicale. În orice caz, acesta oferă un display grafic vectorial de 800 x 480 pixeli. Construirea extrem de rapidă a imaginii, la 50 fps, garantează un afișaj cursiv, chiar și în cazul obiectelor în mișcare sau a animațiilor. Luminozitatea extraordinară de 900 cd/m² garantează un display cu un contrast ridicat, indiferent de nivelul de lumină, chiar și în caz de lumină solară directă.

Versiunea EA uniTFT50-A vine fără panou tactil, în timp ce EA uniTFT50-ATC este echipată cu un panou capacitiv multitouch capabil să funcționeze chiar și sub un panou de sticlă cu o grosime de patru milimetri sau când utilizatorul poartă mănuși.

Aranjare convenabilă a ecranului, folosind sistemul drag-and-drop
Mulțumită setului de comenzi integrate, și editorului grafic "uniSKETCH pentru Windows", chiar și dezvoltatorii mai puțin instruiți din punct de vedere tehnic pot crea un design atractiv al mediului grafic. Dezvoltatorul este ajutat de stylesheet-urile standardizate, ce pot fi adaptate în mod individual, precum și de librăria extensivă de obiecte grafice atractive, inclusiv controale pentru funcția de rotire sau glisare.

Proprietățile tuturor elementelor ecranului, cum ar fi forma, culoarea, poziția sau acțiunile stocate pot fi editate în orice moment. Comenzile pentru astfel de acțiuni sunt fie stocate sub formă de macro-uri pe cardul microSD integrat, fie pot fi accesate în timpul rulării prin intermediul interfeței seriale.
Imagini în tot felul de formate comune pot fi integrate cu ușurință în layout. Chiar și fișierele audio pot fi redate dacă este necesar, de exemplu pentru a semnala acustic o alarmă sau o eroare. Cu o transparență variabilă (alpha blending), un aspect plăcut și o afișare extrem de vizibilă a mesajelor, cheile tacticle, precum și alte carcacteristici pot fi obținute cu ușurință.

Se poate lua în considerare și utilizarea internațională: Datorită display-ului vector liber scalabil și a suportului Unicode, nici măcar caracterele Chinezești nu reprezintă o problemă. Datorită sistemului de temporizare integrat, pe bază de baterie, evenimentele pot fi documentate cu marcaj temporal pe cardul microSD integrat, iar procesele pot fi controlate în mod autonom.

O gamă variată de interfețe

Modulele de afișare funcționează cu 3.3 V. Toate panourile au interfață USB pentru programare (flashing) sau pentru funcționare ulterioară. În plus, modulele oferă șase interfețe seriale: Două conexiuni RS232, SPI și I²C fiecare. Interfețele seriale sunt folosite pentru comunicarea cu un controler de nivel mai mare (gazdă), dar pot fi folosite și pentru senzori sau dispozitive de acționare.
 Patru intrări analogice cu posibilitatea de reacție automată și o ieșire PWM pentru sarcini de control sunt permanent integrate. Lista interfețelor de comunicare este inchisă de 16 linii I/O, ce pot fi multiplicate până la 128. Imaginile din cameră pot fi redate direct pe display prin intermediului intrării analogice video și stocate ca și imagini pe cardul microSD integrat, în scopuri de documentare.

Trei dimensiuni, trei variante
Pe lângă modelele de 5” uniTFT050-A și uniTFT050-ATC, ELECTRONIC ASSEMBLY produce în prezent încă două dimensiuni: 7” EA uniTFT070 cu 1,024 x 600 pixeli și cel mai mare - 10.1” EA uniTFT101 cu 1,280 x 800 pixeli, în mod similar, cu trei versiuni fiecare: fără TP, cu TP capacitiv sau cu TP rezistiv.

Chair din timpul dezvoltării seriei de display-uri QuickUniTFT, accentul s-a pus pe nevoile speciale impuse pentru componentele din tehnologia medicală. Dezvoltarea și producția se desfășoară în condiții stricte de management al calității, în conformitate cu ISO9001:2015. Și, după cum ne-am obișnuit cu produsele Electronic Assembly – modulele display vor fi disponibile mulți ani. Producătorul simplifică procesele complexe de certificare medicală printr-un raport EMC.

Pentru a vă face rapid o idee privind capacitățile noii serii de display-uri, ELECTRONIC ASSEMBLY oferă o aplicație demo interactivă "uniTFT" pentru Android și iOS. De asemenea, editorul “uniSKETCH” este disponibil gratuit, incluzând simulatorul complet.

Această simplificare și scurtare extremă a procesului de dezvoltare compensează cu siguranță pentru prețul mai piperat pe care îl are modulul uniTFT în comparație cu modulele TFT standard, în special în cazul dispozitivelor cu volum potențial de producție mic spre mediu, caz în care ar fi complet nerentabil să petreceți luni de zile pe dezvoltarea interfeței grafice folosind TFT-uri standard (non-inteligente).

În cazul în care sunteți interesat de oricare dintre versiunile modulelor uniTFT de la Electronic Assembly, vă rugăm să ne contactați la sales@soselectronic.com

Materiale video

New family of powerful intelligent displays from Electronic Assembly with several interfaces and intuitive programming.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare


EA QUICKUNITFT050C ELECTRONIC ASSEMBLY  
EA QUICKUNITFT050C

EA uniTFT050-ATC afişaj + Quickstartboard + USB cablu

Module TFT

Comanda nr.: 229845
Producător: ELECTRONIC ASSEMBLY
pe stoc 1 buc.
116 buc. în termen de 5-15 zile
1 buc.+
1 360,00 RON
Comandă:
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii