ELECTRONIC ASSEMBLY

Atinge-ti afişajul EA DIP180

Noul afişaj grafic EA DIP180B-5NL oferă un contrast ridicat, consum scăzut de energie şi timp scurt de reacţie. Şi – răspunzând aşteptărilor celor mai mulţi dintre noi – este disponibil cu ecran tactil.

Afişajul EA DIP180B-5NLWTP a fost proiectat pentru a fi utilizat pentru tablourile de comandă industriale. De aceea este disponibil cu un panou tactil analog extrem de rezistent, ceea ce ne permite să combinam controlul dispozitivului şi afişajul informaţiilor într-o singură unitate. EA DIP180B-5NLWTP este un afişaj grafic cu o rezoluţie de 180x32 pixeli. Conţine 3 controloare grafice integrate de tipul SED1520 (sau compatibil) utilizate pentru controlul secţiunilor din stânga, centru şi dreapta afişajului. LED-ul alb de fundal oferă o imagine clară şi vizibilitate excelentă în toate condiţiile de lumină.

Panoul tactil este legat la un controler extern sau un controler cu intrări analoage. Panoul tactil funcţionează ca un potenţiometru – dacă se leagă tensiunea la intrarea „Butonului superior” a controlorului, o tensiune proporţionată cu poziţia verticala Y este citită de un microcontroler din intrarea „Stânga-dreapta”. Prin acelaşi proces, se poate stabili şi poziţia orizontală X a unui contact. Afişajul furnizează un nivel ridicat de contrast şi un timp rapid de reacţie datorită utilizării tehnologiei „supertwist” LCD. Chiar şi la temperaturi extrem de scăzute de -20°C, timpul de reacţie este de 2.5 secunde. Modulul este dotat cu un mecanism de compensare automată a temperaturii, ceea ce elimină nevoia unei compensări externe de contract în timpul operării. Graţie gamei extrem de vaste de temperatură de la -20 la +70 °C, afişajul este ideal pentru diverse aplicaţii industriale. Pentru a fixa mecanic modulul, nu trebuie decât să lipiţi punctul de contact direct la PCB fără şuruburi sau alte componente mecanice.

In fişa de date a EADIP180 veţi putea găsi mai multe informaţii.

Dacă sunteţi interesaţi de produsele Electronic Assembly vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • Modul grafic cu 180x32 pixeli
  • Disponibil şi cu panou tactil
  • LED alb de fundal extrem de eficient
  • Vizibilitate bună în toate condiţiile de lumină
  • Montare simplă la PCB prin lipire
  • Compensarea integrată a temperaturii
  • Gama de temperatură specifică de la -20 la +70°C

Produse suplimentare

EA DIP180B-5NLW ELECTRONIC ASSEMBLY

La cerere

EA DIP180B-5NLW

Module grafice LCD

LCD DIP module 180x32 STN blue-white, LED B/L

Comanda nr.: 61120
La cerere

ELECTRONIC ASSEMBLY

EA DIP180B-5NLWTP ELECTRONIC ASSEMBLY

pe stoc 3 buc.

EA DIP180B-5NLWTP

Module grafice LCD

LCD DIP module 180x32 STN blue-white,LED B/L+TP

Comanda nr.: 118319
Oferta speciala

ELECTRONIC ASSEMBLY

1 buc.+ 107,0000 RON

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii