Finder este unul dintre puținii producători care produc majoritatea releelor din Europa. Așadar, puteți fi sigur că releul dumneavoastră nu a călătorit o perioadă lungă de timp, în condiții climatice dure, lucru care cu siguranță nu i-ar fi priit.

Releul din seria 41 este unul dintre cele mai des întâlnite relee de pe piață. Este produs de aproape fiecare producător, și este popular deoarece are dimensiuni standardizate compacte, și performanțe rezonabile. Mulțumită dimensiunilor standardizate, sunt disponibile și socket-uri, atât pentru PCB cât și pentru șină DIN.

În seria 41 sunt disponibile atât relee cu 1 contact de comutare pentru 12Amp (41.31) și 16Amp (41.61 cu un layout diferit al terminalului) cât și relee cu 2 contacte de comutare 2x8Amp (41.52).
Până acum, cel mai popular este releul pentru 16Amp, de tip 41.61.

Spre deosebire de majoritatea producătorilor de relee din Asia, cei de la Finder sunt semnificativ mai receptivi și flexibli. Ei nu impun MOQ-uri mari nici măcar pentru bobinele cu tensiuni mai puțin comune, iar noi vă putem asigura tipurile ce nu fac parte din stoc relativ repede, de multe ori chiar începând de la 1 bucată. Puneți-ne la încercare.

Dacă sunteți interesat de alte informații cu privire la produsele Finder, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro, ne-ar face mare plăcere să vă ajutăm.