Achiziționați camera cu termoviziune Teledyne FLIR și primiți un cadou
În calitate de distribuitor autorizat al brandului Teledyne FLIR, lider mondial în designul, producția și vânzarea de camere de termoviziune cu infraroșu, vă prezentăm o ofertă avantajoasă, dar limitată. Asigurați-vă că nu o ratați!

Principiul acestei promoții este foarte simplu. Achiziționați un produs Teledyne Flir (inclusiv produsele ce nu sunt incluse în stoc) din seriile următoare - FLIR ONE Pro, Cx, TG, Ex, EXX, T, Si124, GF77 HR/LR, IR Windows, AX8 și FLIR T&M și EXTECH T&M, și înregistrați-l pe website-ul producătorului. Atașați dovada achiziției (factura), și alegeți-vă cadoul.

Există 5 niveluri de preț – de la 1000 la 20.000 de euro. Există produse cu adevărat valoroase printre cadourile propuse – de la accesorii de calitate pentru camere cu termoviziune, instrumente fiabile de măsurare, la camere cu termoviziune de diferite categorii. 

Achiziționați camera cu termoviziune Teledyne FLIR și primiți un cadou

În cazul în care sunteți interesat să achiziționați dispozitive de termoviziune, acum puteți obține 2 produse profesionale la preț de unul. Promoția este valabilă până la 31.12.2021.

Dacă nu sunteți hotărât ce produs Teledyne FLIR să alegeți, ne-ar face plăcere să vă oferim un sfat profesionist la info@soselectronic.ro