Seria de multimetre Fluke 11x sunt disponibile din nou. Mai mult decât atât, ele vin împreună cu un cadou!

Seria 11x de multimetre industriale Fluke sunt printre cele mai bune instrumente de bază pe care le puteți găsi pe piață. Acestea asigură toate funcțiile esențiale necesare pentru inspecția de rutină, service-ul și întreținerea echipamentelor.

Pe lângă nivelul ridicat de calitate și fiabilitate, seria 11x de multimetre de la Fluke oferă multiple bonusuri:

  • Sunt concepute pentru a funcționa în medii industriale, adică pot funcționa chiar și în locuri cu o puternică interferență electromagnetică și pot suporta un tratament dur 
  • Selectorul rotativ de plajă permite acționarea cu o singură mână 
  • Posibilitatea măsurării la o impedanță de intrare redusă (low Z - Fluke 114/116/117) elimină posibilitatea apariției erorilor 
  • Selectarea automată a plajei și volumul maxim de date de până la 6,000 sporesc confortul în măsurare

Descrierea detaliată și comparații ale caracteristicilor multimetrelor pot fi găsite în pliantul Fluke 11x.

Fluke 115 și Fluke 117 fac parte din stocul nostru. Multimetrele Fluke 114 și Fluke 116 sunt disponibile la comandă.

Cadoul dumneavoastră pentru achiziție: Fluke 1AC-II VoltAlert – CAT IV/1000 V tester contactless cu semnalizare optică LED și audio în prezența a 90 - 1,000 V AC.

Cumpără un multimetru digital Fluke și primești un tester GRATUIT

Cumpărați un multimetru digital Fluke 114, 115, 116 sau 117 și primiți un Fluke 1AC VoltAlert GRATUIT


Achiziționați unul dintre multimetrele Fluke menționate, accesați website-ul producătorului și înregistrați-vă produsul. Atașați dovada achiziției (factura) și solicitați un tester 1AC VoltAlert Fluke gratuit. Producătorul garantează că vă va trimite cadoul în maxim 4 săptămâni.

Achiziționați un multimetru digital Fluke 114, 115, 116, sau 117 și primiți un 1AC VoltAlert GRATUIT. Promoția este valabilă între 1 aprilie 2022 până la 31 mai 2022. Condițiile promoției pot fi regăsite pe website-ul FLUKE.

Vă putem furniza multe informații privind produsele FLUKE, precum și un sfat, dacă aveți nevoie, la adresa info@soselectronic.ro.