de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
FLUKE

Oferta specială până la jumătatea lunii Octombrie

Fluke in cooperare cu SOS Electronic, vă aduce o ofertă specială pentru aparatul TiS 45, care acum vine însoțit de o tabletă Samsung Galaxy Tab E 9.6 "

Camera de termoviziune Ti45 are o rezoluție de 320x240 pixeli, fiind foarte potrivită pentru aplicații de verificare a unui tablou electric sau chiar și pentru măsurarea temperaturilor pe o placa de circuite integrate.

Avantajul modelului TiS45, îl reprezintă posibilitatea reglajelor manuale pe partea de focalizare și funcțiile IR-Fusion, IR-PhotoNotes, inregistrare vocală diferite notițe, precum și faimoasa aplicație Fluke Connect, cu care puteți urmari sau descărca pe smart-phone sau tableta, pozele sau sabloanele trase direct cu aparatul.

Profitați de această ofertă, iar pentru orice informații de care aveți nevoie vă asigurăm de disponibilitatea echipei noastre .

Materiale video

See the features of the new Fluke TiS Thermal Imaging Scanner

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii