Ia sursa 1A USB în buzunar

Noua sursă electrică USB Friwo Mini asigură o alimentare suprinzătoare la dimensiuni miniaturale.

Sursa de alimentare Friwo mini USB – FW7713 este un frumos exemplu al modului în care sursele electrice moderne în regim de comutare mută tot mai departe limitele de putere, menţinându-şi totodată dimensiunile reduse. Adaptorul de 5V/1A cu un conector de ieşire USB-A este un dispozitiv ideal pentru deplasări, dar şi în orice birou, care permite alimentarea sau reîncărcarea aproape oricărui dispozitiv USB.

La dimensiuni atât de mici, ocupă spaţiu minim şi poate fi folosită chiar şi în prize electrice multiple înguste. La fel ca şi sursele electrice Friwo PP12 (link), chiar şi un Mini USB este prevăzut cu protecţie la scurtcircuit, care acţionează la depăşirea curentului nominal cu peste 10% şi rezistă chiar şi în mod continuu. Plaja largă a tensiunii de alimentare contribuie la utilitatea universală a acestei surse. Cu un consum de energie de rezervă mai mic de 0,1W, este în totală conformitate cu cele mai noi directive. Mai multe informaţii pot fi găsite în fişa tehnică a sursei FW7713.

Avantaje/ caracteristici:

  • Adaptor de 5V/1A cu conector USB-A
  • Plajă universală a tensiunii de alimentare de 100-240V/50-60Hz
  • Consum de rezervă mai mic de 0,1W ( EuP 2)
  • Eficienţă de peste 78 %
  • Tensiune constantă, curent limitat
  • Protecţie continuă la scurtcircuit
  • Temperatura ambiantă de la 0 la +40°C

Produse suplimentare

pe stoc 293 buc.

PP USB MINI

Adaptoare de perete

AC/DC bloc de alimentare 5W 5V/1A USB

Comanda nr.: 121456
Informatii despre produs: S

FRIWO

1 buc.+ 29,2562 RON

22 buc.+ 22,6658 RON

144 buc.+ 19,5041 RON

288 buc.+ 17,8120 RON

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact