Design în pas cu tehnologia: FOXNEO

Un produs standard care impune noi standarde. Cu viitoarea familie de dispozitive FOXNEO, FRIWO redefinește complet lumea sistemelor de alimentare în ceea ce privește designul.

Design în pas cu tehnologia: FOXNEOȘi componentele electronice au suportat o schimbare majoră.

Eficiența ridicată și pierderele mici în modul standby asigură conformarea la cele mai noi standarde. În plus, nivelul cel mai mic de scurgeri de curent, clasa de protecție MOPP și durata de viață lungă fac această gamă de produse perfecte și pentru utilizarea în medii mai solicitante.

Sistemele de alimentare FOX NEO sunt livrate cu tensiuni de ieșire standard: 5V, 12V și 24V. Cu toate acestea, pentru proiecte mai mari, producătorul oferă serviciu de personalizare cu ieșiri non-standard, de exemplu 5,6V, 7,5V, etc.

Adaptoarele FOX NEO strict testate se conformează la majoritatea standardelor globale, incluzând: IEC60950, IEC60065, IEC60335, IEC62368.

Design în pas cu tehnologia: FOXNEO

Design unic:
  • Suprafață lucioasă
  • Tehnologie haptică optimizată 
  • Indicarea statusului cu LED
  • Adaptarea la cerințele clienților prin intermediul printării cu laser

Aprobate pentru utilizare în EUROPA, SUA, AUSTRALIA și au clasa de siguranță II, EMC EN55024 & EN55032.

Pentru informații privind prețul și livrarea, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro

Materiale video

Animation of the new unique design, including high-gloss surface and LED status indication. FOXNEO Series from FRIWO is suitable not only for IT equipment; it is also the optimal power supply for mobile medical applications and a robust solution for demanding industrial environments.

Articole pe aceeaşi temă

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii