FRIWO

Ia sursa 1A USB în buzunar

Noua sursă electrică USB Friwo Mini asigură o alimentare suprinzătoare la dimensiuni miniaturale.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 25.05.2012. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Sursa de alimentare Friwo mini USB – FW7713 este un frumos exemplu al modului în care sursele electrice moderne în regim de comutare mută tot mai departe limitele de putere, menţinându-şi totodată dimensiunile reduse. Adaptorul de 5V/1A cu un conector de ieşire USB-A este un dispozitiv ideal pentru deplasări, dar şi în orice birou, care permite alimentarea sau reîncărcarea aproape oricărui dispozitiv USB.
La dimensiuni atât de mici, ocupă spaţiu minim şi poate fi folosită chiar şi în prize electrice multiple înguste. La fel ca şi sursele electrice Friwo PP12 (link), chiar şi un Mini USB este prevăzut cu protecţie la scurtcircuit, care acţionează la depăşirea curentului nominal cu peste 10% şi rezistă chiar şi în mod continuu. Plaja largă a tensiunii de alimentare contribuie la utilitatea universală a acestei surse. Cu un consum de energie de rezervă mai mic de 0,1W, este în totală conformitate cu cele mai noi directive. Mai multe informaţii pot fi găsite în fişa tehnică a sursei FW7713.

Avantaje/ caracteristici:

  • Adaptor de 5V/1A cu conector USB-A
  • Plajă universală a tensiunii de alimentare de 100-240V/50-60Hz
  • Consum de rezervă mai mic de 0,1W ( EuP 2)
  • Eficienţă de peste 78 %
  • Tensiune constantă, curent limitat
  • Protecţie continuă la scurtcircuit
  • Temperatura ambiantă de la 0 la +40°C

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare

PP USB MINI (1894289 FW7713)

Adaptoare de perete

AC/DC bloc de alimentare 5W 5V/1A USB

Comanda nr.: 121456
Indisponibil

FRIWO

Marfuri excluse din oferta stoc

Variante alternative: FOX5-F-USB 5V/1A BK (1897974 FW7713/EU)

Acar Axon 504 WF RACK

Protecţie la supratensiune

Prelungitor cu protectie la scurtcircuit,3m

Comanda nr.: 68919
Indisponibil

Marfuri excluse din oferta stoc

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii