FRIWO

Produceţi dispozitive pentru domeniul medical?

Alimentatoarele cu atributul „medical“ vă ajută să îndepliniţi cerinţele exigente din acest domeniu.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 12.02.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Este firesc ca cei care produc dispozitive care ar urma să fie folosite în spital sau în domeniul medical în general să aibă obligaţia de a respecta cerinţe mult mai severe, cum ar fi spre exemplu directiva 93/42/CEE privind dispozitivele medicale.
Printre cerinţele de bază sunt fiabilitatea ridicată şi izolaţia deosebită (bobinajul primar / secundar). Alimentatoarele Friwo - medical corespund acestor cerinţe şi multor altora şi se bucură de multe atestări internaţionale. În portofoliul Friwo găsiţi o gamă variată de alimentatoare cu puterea de 3-30W, alimentatoare „desktop“ cu puterea de 12-150W şi module „open frame“ cu puterea de 65-250W.
În stocul nostru puteţi găsi un tip universal GPP18M (1890856, FW7556M), cu iesire de 12V/1500 mA. Printre caracteristici se numără tensiunea constantă cu limitare de curent şi protecţie permanentă contra scurtcircuitului. Acum vă putem oferi un set GPP18Medic ce conţine o sursă de putere, un alimentator cu intrare CA Euro şi o mufă cu ieşire CC cu dimensiunile 5,5/2,5/11,5mm la un preţ excepţional.
Dacă doriţi o cantitate relativ mai mare de astfel de alimentatoare în altă versiune (alimentator cu intrare pentru altă reţea sau altă mufă CC), cu siguranţă veţi găsi o soluţie. Mai multe informaţii puteţi obţine parcurgând descrierea Friwo_medical overview.
În cazul în care vă interesează orice alimentator Friwo vă rugăm să ne contactaţi pe adresa info@soselectronic.com.

Avantaje/ Caracteristici:

  • Alimentatoare OEM de cea mai bună calitate pentru producătorii de dispozitive medicale
  • Fiabilitate ridicată
  • Tensiunea de intrare cuprinsă între 100-240V/50-60Hz
  • Consum foarte redus în stare de repaus, EuP2
  • Protecţie permanentă contra scurtcircuitului
  • Semnal LED de funcţionare

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii