Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
FTDI

Dispozitivele FTDI USB vorbesc şi pe limbajul Raspberry Pi

Compania FTDI a scos pe piaţă driverele de la procesoarele ARM compilate pentru Linux, permiţând accesarea dispozitivelor FTDI USB si extinzând porturile I/O în diverse aplicaţii cu procesoare ARM.

Driverele FTDI existente pentru diverse arhitecturi de procesoare si sisteme de operare au extins posibilităţile unei implementări simple a interfeţei USB cu dispozitivele FTDI la diverse dispozitive, inclusiv popularul Raspberry Pi. Noile drivere D2xx de la Linux sunt compatibile cu toate procesoarele ARM, suportând setul de instrucţiuni V5.
Le puteţi descărca gratuit de pe: http://www.ftdichip.com/Drivers/D2XX.htm.

Procesoarele ARM ce oferă o putere ridicată de calcul menţinând în acelaşi timp un consum scăzut de energie, sunt probabil alegerea cea mai frecventă pentru aplicaţiile multimedia si pentru cele cu transfer mare de date. De aceea, dacă aveţi o aplicaţie cu procesoare ARM sau dezvoltaţi una, veţi aprecia si uşurinţa cu care puteţi adăuga o interfaţa USB într-un dispozitiv ţintă.

Dacă sunteţi interesaţi de orice produs FTDI vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com.

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact