Mașinile moderne din ziua de astăzi sunt pline de componente electronice. Și nu vorbim doar despre sisteme audio și de navigație. Ușa se deschide singură, geamurile se mișcă singure, oglinzile se ajustează, scaunele se mișcă, iar antena telescopică se extinde și se retrage (sau încă nu?). Multe dintre aceste caracteristici funcționează pe bază de relee. Iar atunci când avem pretenția ca mașinile să funcționeze pe vreme de îngheț și de caniculă, pe autostradă și pe drum forestier, aceleași pretenții se aplică și componentelor folosite, inclusiv releelor.

Pentru producătorul japonez, Fujitsu, releele din industria auto au fost echivalente produselor din alte grupuri de relee încă de la început, astfel calitatea lor beneficiază de toată experiența lor cu relee.

Releul FBR51ND12-W1 este unul dintre cele mai bine vândute relee din oferta noastră. Numărul imens de produse vândute sugerează că este un obiect fiabil, adecvat pentru multe aplicații din industria auto. Însă utilizarea sa nu este limitată numai la acest segment. Este util în comutarea curenților mari în dimensiuni mici. În plus, atunci când releul este rezistent la vibrații și are o plajă mare de temperaturi de funcționare, își găsește aplicabilitatea în tot felul de industrii.

FBR51ND12-W1 este un releu a compact, cu un singur pol, cu contact inversor și bobină de 12Vdc. Având o dimensiune de numai 15.5x12.1x13.7mm, acest releu poate comuta până la 35A. Materialul de suprafață al contacților este AgSnO2In2O3, ce pare a fi cel mai bun înlocuitor pentru AgCdO, acesta nefiind prietenos cu mediul. Releul este gândit pentru comutarea sarcinilor (motociclete, becuri și altele) la 14Vdc. Și poate face acest lucru de cel puțin 10 milioane de ori. Are terminale proiectate pentru PCB.

FBR51ND12-W1 face parte din stocul nostru.

Dacă sunteți interesat de alte produse FUJITSU, sau dacă doriți să aflați mai multe despre acest releu, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.ro