Odată cu apariția sa pe piață, computerul în miniatură Raspberry Pi ("RPI"), disponibil cu sistem de operare Linux, la un preț necunoscut (înainte) a provocat o mică "revoluție", precum și "boom-ul" de pe piață cu microcalculatoarele similare. De atunci sunt disponibile mai multe versiuni ale RPI și este evident că mulți utilizatori RPI nu sunt mulțumiți doar cu o platformǎ neacoperitǎ ci ei doresc să obțină RPI-ul într-o carcasă decentă - din motive estetice și practice.

Pe piață există mai multe tipuri de carcase adecvate RPI de diferite forme și de diverse calitǎți. Ne bucurăm să fim în măsură să vă oferim de la bine-cunoscuta firmǎ canadianǎ Hammond carcasa de calitate 1593HAMPI3, care este prelucrată în cele mai mici detalii. 1593HAMPI3 este potrivitǎ pentru Raspberry Pi B +, Pi2 modelul B și Pi3 modelul B.

1593HAMPI3 este disponibilǎ în 4 variante:

- negru (1593HAMPI3BK),
- gri (1593HAMPI3GY),
- translucid (1593HAMPI3CLR) și
- albastru translucid (1593HAMPI3TBU).

Proiectanții și-au amintit de asemenea de posibilitatea de montare pe perete și firește, folosirea aparatului foto – montarea unei camere foto interne sau externe.

Dacǎ sunteți interesați de orice produse HAMMOND sau alte carcase Raspberry Pi, vă rugăm să ne contactați la info.ro@soselectronic.com.