Design atractiv pentru carcasa dumneavoastră Hammond
Hammond, un renumit producător de carcase de calitate pentru dispozitivele dumneavoastră electronice, este binecunoscut pentru abordarea sa pro-consumator, și capacitatea de a aduce diferite modificări carcaselor, de exemplu prin găurire, frezare, instalarea diferitelor accesorii și multe alte cerințe personalizate.

Acum oferă un nou beneficiu practic - printare full-color de grafică pe carcasele pentru dispozitive electronice, la o calitate digitală ce se conformează ideilor dumneavoastră. Mulțumită printerului digital UV, Hammond vă poate îmbunătăți produsul cu grafică, designuri, simboluri și logo-uri atractive, la cea mai înaltă calitate.

Noul lor printer digital UV de ultimă tehnologie are opt poziții (“culori”) – cele patru tușuri tradiționale CMYK și unul transparent, două alburi și un primer, sunt folosite pentru a oferi o varietate impresionantă de finish-uri.
Tușul primer, aplicat în mod selectiv pe anumite zone ale carcasei, oferă rezultate deosebit de clare, cu finish-uri netede și texturate.

Dimensiunea maximă de printare este 610 x 420 mm, așadar, de exemplu, printarea UV pe un panou frontal cu o diagonală de 9U 19" nu reprezintă absolut nicio problemă. Utilajul poate accepta obiecte cu o înălțime de până la 153 mm, așadar este posibilă printarea pe lateralele și capacele carcaselor, precum și printarea pe marginile suprafețelor curbe. 

Tușul transparent permite finisarea zonelor selectate de pe întreaga suprafață cu un finisaj lucios, mat sau în relief, astfel aducând o mare diversitate opțiunilor creative pentru logouri, fundaluri și legende. Librăria ce cuprinde 129 de diferite efecte de textură oferă posibilități aproape infinite de design.

Hammond poate efectua întreaga muncă pentru dumneavoastră – de la frezare, găurire și alte modificări personalizate până la printare de înaltă calitate. Prețul pentru printare este individual și depinde de mai mulți factori, așadar nu ezitați să ne trimiteți cerințele dumneavoastră, iar noi vom verifica cu plăcere oferta de preț pentru dumneavoastră.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații cu privire la calitativele carcase pentru dispozitive electronice Hammond, sau aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm.