obr2778_p630f4c753bf3.jpg

Principalele avantaje ale carcaselor din seria PJU de la Hammond:

  • Material durabil – tip GRP, 
  • protecție IP66 (UL/CSA tip 4X),
  • Gamă largă de opțiuni pentru configurări și accesorii, 
  • adecvate pentru aplicații cu tehnologii wireless de comunicare, 
  • preț mai mic decât alternativa din oțel inoxidabil. 



Nivel ridicat de durabilitate și stabilitate al materialului

"Seria de carcase PJU de la compania canadiană Hammond este una dintre multele alternative pe care producătorul le oferă în acest domeniu. Aceste casete, sau am putea spune chiar dulapuri, fabricate din poliester armat cu fibră de sticlă (GRP) sunt caracterizate de un nivel foarte ridicat de rezistență mecanică și chimică," explică Martin Brestovič, specialist în produse la SOS electronic, cu privire la noua serie de carcase din gama noastră.

Cu protecție IP66, carcasele asigură o izolație și o protecție excelente atunci când echipamentul este expus ploii sau instalat într-un mediu foarte umed, cu o temperatură ridicată, sau foarte coroziv.

Configurare personalizată și gamă bogată de accesorii 

Seria PJU de carcase are o gamă mare de configurări disponibile, pentru a satisface toate nevoile clienților. Versiunile standard includ o selecție de flanșe sau piciorușe de instalare, capace transparente sau colorate, cu balama sau înlăturabile, precum și mai multe tipuri de sisteme de închidere. 

Accesoriile includ, de asemenea, kit-uri de instalare care fixează cu ușurință și atenție carcasele pe stâlpi rotunzi cu diametru de până la 375 mm, precum și pe stâlpi pătrați sau dreptunghiulari.

Puteți găsi mai multe informații privind seria PJU (PJUF, PJUHF, PJUTF) în documentele în format pdf sau în tabelul următor: (Dimensiunile sunt exprimate în mm.)

Hammond PJU: Carcase rezistente, adecvate pentru condiții solicitante și medii exterioare.

Aplicații:

Mulțumită materialului nemetalic, carcasele din seria PJU de la Hammond sunt adecvate pentru dispozitive care utilizează Wi-Fi, Bluetooth sau alte tehnologii wireless de comunicare, deoarece antenele pot fi montate în carcasă fără atenuarea semnalului. 

Printre altele, carcasele din această serie reprezintă soluția ideală pentru centrale solare si eoliene, pentru tablouri de distribuție pentru instalații pentru tratarea apei și echipamente de pompare sau pentru cutii de joncțiune în multe aplicații industriale care funcționează în condiții solicitante sau în mediul exterior, de ex., instalare pe stâlpi.

obr2778_pb06f56aef4e5.jpg

Veți găsi modelele selectate din seria de carcase PJU de la Hammond în oferta noastră, disponibile direct din depozitul nostru. La cerere, vă putem oferi toate celelalte tipuri direct de la producător.

Puteți afla mai multe informații privind produsele Hammond pe website-ul nostru, și nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro. Ne-ar face plăcere să vă oferim un sfat.