HAMMOND

Tastatură şi afişaj - estetic şi ergonomic

Şase carcase cu structură precisă şi comodă au noi proprietari

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 31.05.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
După cum probabil aţi observat, acum ceva vreme aţi avut posibilitatea de a participa la un concurs cu câştiguri de premii în carcase Hammond 1553TT, concurs publicat în articolul „HAMMOND 1553TT - Tastatură şi afişaj chiar şi pentru mâinile damelor“.
Din păcate la concurs nu au participat dame :-), dar cu toate acestea interesul a fost considerabil.
dar cu toate acestea interesul a fost considerabil. Mulţumim pentru participare! Câştigătorii carcaselor Hammond 1553TT sunt:

Ing. Otakar Novotný (CZ)
Szeder András (HU)
Gabriel Burcea (RO)
Ing. Peter Demeter (SK)
Ing. Pavol Zuskáč (SK)
Ing. Miroslav Mikula (SK)

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii