HAMMOND

Transformatoare audio Hammond de calitate superioară

Compania Hammond Manufacturing vă este probabil familiară în domeniul carcaselor de aluminiu şi de plastic de înaltă calitate. Dar Hammond Manufacturing produce şi o gamă largă de transformatoare audio, bobine şi transformatoare lampă.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 05.04.2012. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.

Transformatoarele audio sunt mai ales cunoscute celor care lucrează cu aparatură profesională de sunet, microfoane şi amplificatoare lampă high-end. O funcţie principală a transformatoarelor în dispozitive audio este mai presus de toate potrivirea impedanţei. Diversele surse de semnale audio, cum ar fi de exemplu microfoanele, au o impedanţă diferită de cea necesară pentru transmiterea semnalului în continuare. Fireşte, fără conversia impedanţei, o conectare directă la un lanţ de transmisie ar putea duce la o schimbare semnificativă a nivelului de semnal, în plus fiind dependentă de frecvenţă, cu o rezistenţă scazută la interferenţă, sau cu o suprasarcină a unui faze finale (la un amplificator cu lampă). In acelaşi timp, transformatoarele asigură o disjuncţie galvanică, astfel încât utilizarea lor este adesea convenabilă şi din motive de siguranţă.

Hammond Manufacturing are o îndelungată experienţă în proiectarea şi producerea de transformatoare audio. Intr-un portofoliu de producţie putem găsi diferite serii, de la cele simple până la seriile de top cu bandă largă, cum ar fi, de exemplu, seria 850A cu un răspuns de frecvenţă de +/- 0,5 dB de la 20 Hz la 20 KHz. Un alt grup de componente constă din transformatoare cu lampă. Aici putem găsi transformatoarele de ieşire, transformatoarele de alimentare, bobinele, dar şi drivere şi multe componente de construcţie.


In cazul în care vă interesează vreo componentă din portofoliul Hammond, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • înaltă calitate
  • răspuns echilibrat al frecvenţei
  • pierdere redusă la inserţie

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii