de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

Lista de articole pentru categoria "Informaţii din lumea electronicii"

(121)
Articole
Doriți să fiți informați cu privire la disponibilitatea componentelor? Utilizați watchdog. SOS electronic

Doriți să fiți informați cu privire la disponibilitatea componentelor? Utilizați watchdog.

Cum funcționeazǎ? Principiul este simplu și bine cunoscut. Marcați produsul pe care doriți să-l urmăriți. Selectați numărul de bucăți care vǎ interesează și adresa de e-mail la care doriți să vǎ fie trimisă notificarea.

Economisiți timp – comandați direct din ofertă în magazinul online SOS electronic

Economisiți timp – comandați direct din ofertă în magazinul online

Acum puteți plasa o comandă direct din oferta de preț furnizată. Selectați produsele din ofertă de care sunteți interesat, și tot ce vă rămâne de făcut pentru a plasa comanda sunt câteva click-uri.

Oamenii de la SOS electronic – donatori de sânge SOS electronic

Oamenii de la SOS electronic – donatori de sânge

Am fi organizat deja cea de-a patra donare de sânge anuală la SOS electronic, în cazul în care coronavirusul nu ne-ar fi afectat viețile. În ultimii 4 ani, am chemat Unitatea Mobilă de Transfuzie (MJT) să vină la noi sediu. În acest an nu am putut face acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, însă am decis să nu dăm uitării acest obicei bun.

Depozitul SOS electronic în vremuri neobișnuite SOS electronic

Depozitul SOS electronic în vremuri neobișnuite

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați interesat cu privire la modul nostru de funcționare actual. Vă asigurăm că în depozit, colegii noștri procesează și expediază comenzi în mod constant. Modul nostru de lucru s-a schimbat puțin, însă funcționalitatea societății noastre nu a fost afectată.

SOS electronic funcționează în continuare la capacitate maximă SOS electronic

SOS electronic funcționează în continuare la capacitate maximă

Stimați clienți, dorim să vă asigurăm că SOS electronic funcționează în continuare la capacitate maximă. Depozitul nostru și colegii din departamentele de vânzări și achiziții vă procesează comenzile, funcționând ca întotdeauna.

Cum puteți solicita o ofertă de preț de la noi? Cea mai rapidă metodă – online. SOS electronic

Cum puteți solicita o ofertă de preț de la noi? Cea mai rapidă metodă – online.

Doriți să aflați prețul și termenul de livrare pentru o cantitate mai mare decât avem de obicei în stocul nostru? Sau poate că nu ați găsit un preț pe website-ul nostru? Solicitați o ofertă direct din website-ul nostru.

Importarea întregii comenzi în coşul de cumpărături  SOS electronic

Importarea întregii comenzi în coşul de cumpărături

Dacă vreți să plasați o comandă mai mare, utilizați funcția care vă va importa comanda foarte rapid. Se numește "Comandă import" și poate fi găsit în antetul website-ului nostru.

Suport tehnic la locația dumneavoastră în timpul turneului nostru “Tools-Tour“ SOS electronic

Suport tehnic la locația dumneavoastră în timpul turneului nostru “Tools-Tour“

În ultimele săptămâni, am venit în vizită la dumneavoastră, direct la sediul companiei. Considerăm că în această eră digitală, este o experiență extrem de valoroasă să ne vedem produsele pe viu și să avem oportunitatea de a discuta despre ele. Mai mult decât atât, consilierea tehnică este neprețuită.

Doriți să știți unde este coletul dumneavoastră? SOS electronic

Doriți să știți unde este coletul dumneavoastră?

Dacă așteptați cu nerăbdare produsele de la noi, puteți verifica unde se află coletul dumneavoastră în acest moment. Autentificați-vă în magazinul online și veți găsi o listă cu toate coletele pe care vi le-am trimis în ultimele 30 de zile. Fain, nu-i așa? :)

Preventiv... Modulul pentru cereri de despăgubire din magazinul nostru online SOS electronic

Preventiv... Modulul pentru cereri de despăgubire din magazinul nostru online

Deși ne numărăm printre distribuitorii cu cea mai mică rată de eroare din piață, dorim să facem procesul de transmitere a eventualelor plângeri cât mai simplu posibil, pentru dumneavoastră. Iar de-acum încolo puteți monitoriza statutul cererii dumneavoastră online.

Recapitularea anului 2019 SOS electronic

Recapitularea anului 2019

Lumea își vede viitorul în tehnologii. Noi vrem să facem parte din acest viitor. La SOS electronic, noi pariem pe informații, tehnologie și înțelegerea și cunoștințele noastre în raport cu aceste subiecte. Muncim din greu pentru a ne asigura că toată lumea din jurul nostru, clienții noștri, dar și generațiile mai tinere, au suficiente informații. Fiecare pas contează, iar în 2019 am mai făcut câțiva.

Marcati-vă produsele cu eticheta dumneavoastră SOS electronic

Marcati-vă produsele cu eticheta dumneavoastră

Dacă sunteți obișnuit cu marcarea personalizată a componentelor, nu mai sunteți nevoit să memorați marcajele vânzătorilor. Știați că puteți folosi această funcție și în magazinul nostru online?

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii