Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
IQRF

IQRF – o tehnologie wireless care sparge barierele

O tehnologie wireless inteligentă IQRF şi rețelele MESH pot fi cu succes utilizate într-un timp record, chiar şi dacă utilizatorul nu are decât cunoștințe electronice de bază.


Case inteligente, transfer de date, întreruperea luminii de la distanţă sunt doar câteva exemple de utilizare a tehnologiei moderne intitulate IQRF. Un transfer wireless de date utilizabil, de exemplu, pentru a controla diverse dispozitive, poate fi realizat de regulă în patru feluri:

1) Cip RF, microcontroler, dezvoltarea propriului software
2) Modul RF
3) Modul RF cu sistem de operare
4) Modul RF cu o super-structură inteligentă (strat)

Timpul şi cunoștințele necesare obținerii unui produs final prin mijlocele indicate mai sus sunt ilustrate în imaginile de mai jos:


Probabil cea mai interesantă este varianta a 4-a ce este practic imediat utilizabilă cu eforturi minime prin intermediul așa-numitului protocol PDA (Adresare Periferică Directă). DPA este un protocol ce permite crearea, controlarea şi modificarea chiar şi a unor rețele mari cu fir sau fără fir şi transferul de date Bi-direcțional fără programare clasică. Protocolul DPA constă în 4 biți (3+1) ce conțin o adresă într-o rețea (NAdr), un număr periferic (PNum), o comandă specifică pentru o anumită periferie (PCmd) – de exemplu întreruperea unui LED sau datele de 4 biți (până la 58 de biți / 1 pachet). Pentru anumite periferice, este posibil să definiți un așa-numit Profil Hardware (HWP) care traduce un anumit pachet DPA la o acțiune specifică a unui anumit dispozitiv (de exemplu după apăsarea unui buton, un pachet va fi trimis la un dispozitiv de destinație cu informația de a aprinde lumina).

Baza întregului sistem IQRF o constituie modulele miniaturale de emisie-recepție RF ce operează pe o frecvenţă de 868 MHz (sau 916 MHz) cu un consum de putere extrem de scăzut şi putere RF reglabilă. Instalarea şi rutarea rețelei IQMESH funcționează automat, printr-o singură apăsare de buton iar transferul de date funcționează pe principiul transmisiei de la un modul la altul până când informația ajunge la dispozitivul de emisie-recepție de destinație (Nod).

Puteți găsi informații detaliate în viitorul SOS cu privire la IQRF , în documentele Ghidul Tehnic IQRF, IQMESH aşi site-ul de internet www.iqrf.org.
Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

 • module RF inteligente pentru transfer de date bidirecțional, control…
 • operare pe bandă liberă de 868 MHz(EU)/ 916 MHz (US), distanţă de până la 700m
 • tehnologie dovedită în practică
 • modulele conțin propriul sistem de operare
 • rutare foarte ușoară a rețelei MESH
 • fiabilitate şi robustețe a rețelei şi a transferului de date
 • posibilitatea de a selecta o putere RF
 • consum extrem de scăzut de putere
 • dimensiuni miniaturale
 • preț extrem de competitiv al modulelor de emisie-recepție
 • utilizare extrem de facilă prin protocolul DPA (Adresare periferică directă)

Produse suplimentare
image tip / amabil / descriere Comanda nr. producător pe stoc Stoc extern Preț/buc. excl. TVA
DS-START-03 TR52D IQRF DS-START-03 TR52D

Kit de dezvoltare "START" pentru utilizare imediată cu IQRF

Kituri de dezvoltare la modul de comunicare

142400
V

IQRF

pe stoc 5 buc.
-
Vanzare efectuata

1 buc.+ 496,0000 RON


 
DS-START-03 TR52D

Kit de dezvoltare "START" pentru utilizare imediată cu IQRF

Kituri de dezvoltare la modul de comunicare

Comanda nr.: 142400
Producător: IQRF
pe stoc 5 buc.
1 buc.+
496,0000 RON

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact