IQRF

SOS Webinar: Cum să integrăm tehnologiile wireless în dispozitivul dumneavoastră fără prea multă programare?

Deja 115 din clienţii noştri care au participat la webinar-ul IQRF au aflat că reţelele wireless pot fi construite într-un interval scurt de timp şi fără prea multă programare utilizând modulele IQRF.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 03.07.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Noutatea webinar-ului IQRFeste că s-a desfăşurat atât în limba Engleză cât şi în limba Cehă. Interesul pe care l-aţi manifestat faţă de acest webinar este dovedit prin multele comentarii pozitive.


Aceste prezentări sunt grozave pentru a afla mai multe informaţii şi a dobândi o nouă perspectivă în domeniul dezvoltării.
Pavel Hynek, student

Vă mulţumesc pentru încă un webinar extraordinar.
Pavol Čuj, dezvoltator

Webinar-ele sunt bine pregătite şi consider că nu suferă nicio îmbunătăţire. Vă mulţumesc pentru comunicaţia bilaterală, totul a fost minunat.
Marián Janíček, CEO

Felicitări, webinar-ele sunt bine organizate. Vă mulţumesc pentru oportunitatea de a participa.
George Christofilis, tehnician

Mai multe despre IQRF...

Am extras unul din participanţii care a răspuns la chestionarul nostru scurt după webinar. Fericitul câştigător al noului kit de dezvoltare DS-START-03 este Dl. Augustin Lupa, Tehnopro.

Felicitări câştigătorului.

Puteţi vizualiza online prezentarea completă a webinar-ului IQRF.Materiale video

  • Introduction to IQRF - complete technologies for wireless MESH networks
  • Complete solution of wireless MESH network
  • Transceiver module as a basic network element
  • Wireless MESH networks without programming
  • How to start with the IQRF effectively

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii