Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
IQRF

SOS Webinar: Cum să integrăm tehnologiile wireless în dispozitivul dumneavoastră fără prea multă programare?

Deja 115 din clienţii noştri care au participat la webinar-ul IQRF au aflat că reţelele wireless pot fi construite într-un interval scurt de timp şi fără prea multă programare utilizând modulele IQRF.

Noutatea webinar-ului IQRFeste că s-a desfăşurat atât în limba Engleză cât şi în limba Cehă. Interesul pe care l-aţi manifestat faţă de acest webinar este dovedit prin multele comentarii pozitive.


Aceste prezentări sunt grozave pentru a afla mai multe informaţii şi a dobândi o nouă perspectivă în domeniul dezvoltării.
Pavel Hynek, student

Vă mulţumesc pentru încă un webinar extraordinar.
Pavol Čuj, dezvoltator

Webinar-ele sunt bine pregătite şi consider că nu suferă nicio îmbunătăţire. Vă mulţumesc pentru comunicaţia bilaterală, totul a fost minunat.
Marián Janíček, CEO

Felicitări, webinar-ele sunt bine organizate. Vă mulţumesc pentru oportunitatea de a participa.
George Christofilis, tehnician

Mai multe despre IQRF...

Am extras unul din participanţii care a răspuns la chestionarul nostru scurt după webinar. Fericitul câştigător al noului kit de dezvoltare DS-START-03 este Dl. Augustin Lupa, Tehnopro.

Felicitări câştigătorului.

Puteţi vizualiza online prezentarea completă a webinar-ului IQRF.Materiale video

  • Introduction to IQRF - complete technologies for wireless MESH networks
  • Complete solution of wireless MESH network
  • Transceiver module as a basic network element
  • Wireless MESH networks without programming
  • How to start with the IQRF effectively

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact