IQRF

Webinar SOS – Reţele MESH wireless fără programare

Puteţi viziona online o altă înregistrare video de la acest webinar. Aflaţi mai multe despre reţelele wireless MESH.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 28.10.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Din ce în ce mai mulţi clienţi se arată interesaţi în reţelele wireless De aceea v-am pregătit un alt webinar despre IQRF şi reţelele lor wireless MESH. De această dată, Šimon Chudoba de la IQRF ne-a arătat cum putem reduce costurile şi cum putem economisi timpul alocat implementării cu ajutorul unor funcţii specifice. Aţa cum v-am obiţnuit deja, acest webinar s-a desfăţurat în limba engleză precum şi în limba cehă.
Din cei care au completat chestionarul de la sfârţitul webinarului am extras prin tragere la sorţi doi câţtigători ai kitului de dezvoltare DS-START-03 . Câţtigătorii sunt Petr Štipčák de la compania NEE Innovations s.r.o. şi Zbigniew Walukiewicz de la compania Walkner elektronika przemysłowa Zbigniew Walukiewicz.

Felicitări câţtigătorilor. Vă puteţi deja înscrie pentru următoarele webinare pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Mai multe informaţii cu privire la webinarele actuale sunt disponibile la www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre IQRF...

Puteţi viziona online înregistrarea video a webinarului.Materiale video

Programme of webinar:
- IQRF Technology summary
- Direct Peripheral Access
- Hardware Profiles
- IDE 4.13
- IQRF OS 3.04 key features
- IQRF Alliance

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii